24 Temmuz 2024

METİN GÜNDOĞDU: BU SALDIRILAR SAFLARIMIZI SIKLAŞTIRIR

  • PDF


AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Yeni Akit ve Yeni Şafak Grupları’na yapılan bombalı saldırıları kınayarak “Yerli ve milli medyayı yıldırmaya yönelik bu saldırılar ancak birlikteliğimizi kuvvetlendirir, saflarımızı sıklaştırır.” dedi.

 

Yerli ve Milli Medya Hedefte

Yeni Akit ve Yeni Şafak Grupları’nın daima ümmetin ve milletin sesi olduğuna dikkat çeken AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Bu medya grupları medeniyet coğrafyamızın neresinde olursa olsun mazlumdan yana taraf tutmuştur. Darbelere ve baskılara rağmen hiçbir zaman eğilip bükülmemiş, en zor şartlarda dahi Hak yolunda milletin haber alma özgürlüğü için ter dökmüştür. Milli duruşları sebebiyle kökü dışarıda karanlık odaklar ve içerideki maşaları tarafından hedef alınan Yeni Akit ve Yeni Şafak Grupları’na düzenlenen terör saldırısı hepimizi üzmüştür. Bu saldırıları düzenleyenler sesimizi kesmek bir yana dursun, saflarımızı daha da sıklaştırmış olurlar.” diye konuştu.

Hiçbir Terör Saldırısı Kabul Edilemez

Terör odakları ve dış mihrakların kuklaları için avazı çıktığı kadar bağıranların, bu saldırılar karşısında tepkisiz kaldıklarına dikkat çeken Metin Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti “Sürekli, basın özgürlüğü ve haber alma özgürlüğünden dem vuranlar, konu yerli ve milli medya organları olunca bu kavramların anlamlarını unutuveriyorlar. Toplumun haber alma hakkının gerçekleşmesini sağlayan basın kuruluşları ve basın mensuplarının özgür olması demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Basın mensubu olmanın, teröre destek vermeyi meşrulaştırmayacağı gibi, terörün de basın kuruluşlarını hedef alması kabul edilemez. Bomba ve silahla yıldırma amacında olan teröristlerin düzenlediği bu saldırıların tek sonucu birlikteliğimizi kuvvetlendirmek olacaktır.”

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde