24 Temmuz 2024

HAZİNE DESTEKLİ KREDİYE YOĞUN İLGİ

  • PDF

Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, üçyüze yakın esnafın 30 bin lira faizsiz krediden yararlanmak için başvuru yaptığını açıkladı.

Hükümetin esnafa özel 30 bin lira faizsiz ve masrafsız kredi müjdesini açıklamasıyla birlikte Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatiflerine yoğun bir başvuru olduğunu söyleyen Ayhan Baş;” Kredi kullanan esnafların bu uygulamadan oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Devletin uygulamaya koyduğu 30 bin liralık sıfır faizli kredi güzel bir uygulamadır. Bu krediyi ilerleyen süreçte daha fazla esnafa kullandırmayı amaçlıyoruz.  Bu kredinin hiçbir masrafı ve kesintisi yok. Biz tüm esnafa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kredinin kullanılması için herhangi bir süre kısıtlaması yok. Borcunu 2015’te bitirmiş olan herkes bu krediyi kullanabiliyor. Biz kooperatif olarak esnafın ve sanatkârın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu gayemiz nedeniyle Ordu ilinde en fazla kredi kullandıran kooperatifiz” dedi.

80 dosyanın üzerinde faizsiz kredi kullandırttık diyen Başkan Ayhan Baş: “Şuanda 300’e yakın dosya müracaatımız var. Elimizden geldiği kadar herkese yetişmeye ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ordu ilinde en fazla kredi veren kooperatif biziz. Ben gazeteniz aracılığıyla odamızın çalışmalarında göstermiş oldukları ilgi ve özveriden ötürü, yönetim ve denetim kurulu üyelerine, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya ve Fatsa Halk Bankası Müdürü Aytekin Akın ile banka personellerine teşekkür ediyorum” dedi.  

Yeni Haber

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde