24 Temmuz 2024

Cınbırtoğlu'ndan, Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret‏

  • PDF

Ünye ve Çevre İlçeleri Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) Genel Başkanı Halit Cınbırtoğlu Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret ederek, derneğin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Ordu'nun turizmde hedeflediği 1 milyon sayısına ulaşması için derneklere büyük görevler düştüğünü hatırlatan Vali Balkanlıoğlu, Ordu'nun tanıtımına katkı sunmak için herkesin elinden geleni fazlasıyla yapması gerektiğinin altını çizdi. Vali Balkanlıoğlu konuşmasında şunları söyledi;

"Ordu yeterince tanıtılmadığı için biz de tanıtma ihtiyacı duyduk ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdik. İnsanların haber aldığı, bilgi aldığı ne kadar materyal varsa bunları kullanmaya gayret gösterdik. Yazılı ve görsel basın, internet medyası, sosyal medya ortamlarında Ordu'nun güzelliklerini gösterdik. Bu durum insanlarda Ordu'ya karşı bir merak uyandırdı. 1 sene içerisinde Ordu'yu ziyaret eden turist sayısı yüzde 42 civarında arttı. Ordu'ya geldiğim yıllarda 200 bin seviyelerinde olan turist sayısı şimdi ise 483 binlerde seyrediyor. Her türlü başarının arkasında bir emek ve çaba vardır. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Turist sayısı önümüzdeki dönemde daha da artacaktır. Hedefimizi 1 milyon turist olarak belirledik. İstanbul'da yaklaşık 500 bin Ordulu var. Ordulular yanına bir iki kişi alarak memleketlerine gelirse ziyaretçi sayısı 1 milyon olur. Bu konuda sizin de çabalarınıza çok ihtiyacımız var."

Vali İrfan Balkanlıoğlu'na Ordu'ya yaptıkları tanıtımdan dolayı teşekkür eden ÜNDEF Genel Başkanı Halit Cınbırtoğlu, İstanbul'un Eyüp ilçesinde bulunan derneğin faaliyet ve hedefleri hakkında şu bilgileri verdi; "Biz 15 - 20 kişilik bir grupla diğer il ve ilçe derneklerinin Ordu'ya ziyaret yapmalarını planlıyoruz. Burada iki, üç gün onları misafir edip konaklatmayı hedefliyoruz. Bu güzellikleri bizim anlatmamızdan ziyade onların görüp yaşaması daha fazla önem arz ediyor. Ziyarete gelen derneklerin kendi üyelerine Ordu'yu anlatması ve insanlar üzerinde merak uyandırmasını sağlayarak onların da buraları görüp gezmelerini istiyoruz. Faaliyet ve çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir"

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde