24 Temmuz 2024

TAŞÇI: “ÇEVRE YOLU FATSA’NIN ANA SORUNU VE ANA HEDEFİDİR”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı: “Büyük bir birlik ve beraberlik ışığında Ordu kabuk değiştiriyor” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, gazetemize özel bir takım açıklamalarda bulundu.

Ordu artık kabuk değiştiriyor diyen Vekil Taşçı, Fatsa’nın ana sorunu ve ana hedefi çevre yoludur vurgusunu yaptı.

“İnsanların hafızasındaki Ordu yerine, gerçek Ordu’yu ortaya çıkarmak lazım” diyen AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, bu bağlamda Ordu Büyükşehir Belediyesinin önemli yatırımlara imza attığını dile getirdi.

“Ordu’da büyük işlere imza atılıyor”

Taşçı; “Her gün dünden farklı bir Ordu görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz çok güzel çalışmalara ve projelere imza atıyor. Kaynak itibariyle Ordu en küçük büyükşehir olmasına rağmen, büyük işler yapılıyor. Bütün ilçelere eşit ve adil şekilde, sorun ve ihtiyaçlar önceliğe göre sıralanarak yatırımlar planlanıyor. Fatsa ilçemiz içinde bir takım projeler kamuoyuyla paylaşıldı. Vatandaşlarımız hiç tereddüt etmesinler ki,  hepsi en kısa süre içerisinde bir bir hayata geçirilecek. Tabi ki bunların her birinin takvimi var. Fatsa’yı, Ünye’yi ve Altınordu’yu her anlamda yaşanılabilir kılmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Odu için planlanan yatırımları Ankara’da bürokrasi ile ilgili tespiti ve takibi noktasında bizde Büyükşehir ile istişare halindeyiz” dedi.

“Çevre yolu Fatsa’nın ana sorunu ve ana hedefidir”

Fatsa’da kamuoyu tarafından heyecanla beklenen ve öncelikli ihtiyaçlar arasında olduğu düşünülen Fatsa çevre yolu projesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı: “Çevre yolu Fatsa’nın ana sorunu ve ana hedefidir. Bundan sonra teknik anlamda Karayolları, Ulaştırma Bakanlığıyla istişare halindeyiz. Fatsa Çevre Yoluna ilişkin çabalarımız hız kesmeden devam ediyor. Artık eski bir Ordu yok, Büyükşehir’i olan, yerel sorunların çözümü için fevkalade yeterli bir Ordu var” dedi.

“Ordu kabuk değiştiriyor”

Ordu’da geçmiş siyasi dönemle şuanı mukayese ettiğimiz zaman, bugün Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un başkanlığında ciddi bir birlik ve beraberlik mevcut diyen Taşçı: “Bu birliktelikle büyük bir Ordu’yu inşaa ediyoruz. Bu dönem Ordu büyük bir enerji yakaladı. Burada basınımıza da büyük görev düşüyor. Hepimizin işi gücü Ordu olacak. Belki Türkiye ciddi anlamda farkında değil ama Ordu kabuk değiştiriyor. İnsanların hafızasındaki Ordu yerine, gerçek Ordu’yu ortaya çıkarmak lazım. Biz bunu gerek mecliste, gerekse bölge toplantılarında dile getiriyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde