24 Temmuz 2024

ORDU’DA BÜYÜKŞEHİR’İN İZLERİ GÖRÜLÜYOR

  • PDF

 

HAVALİMANI’NI YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Hazinedar; “Ordu artık büyükşehir. Ben de artık bu büyükşehrin izlerini görmeye başladım. 2 yılın sonunda daha farklı bir Ordu gördüm” dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ: “NAZİK ZİYARETLERİ NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Değerli arkadaşımız, hemşehrimiz Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. İstanbul’da 30 Mart seçimleriyle birlikte Murat Bey Beşiktaş gibi çok önemli bir ilçede hemşehrimiz olarak bizleri temsil ediyor. Biz bunun mutluluğu içerisindeyiz. Yıllardır siyaset yaptığı, doğduğu, büyüdüğü ve ailesinin yaşadığı memlekete hem sıla-i rahim hem de çeşitli vesilelerle ziyaret etmekte olup, bugün nezaket gösterip bizleri de ziyaret ettiler. Biz de 2 hafta önce İstanbul’da kendisinin misafiri olup birlikte kahvaltı yapmıştık. İnşallah ilk fırsatta ben de makamında ziyaret etmek suretiyle hem ilimize hem de ilçelerimize yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağım. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HAZİNEDAR: “ORDU’DA BÜYÜKŞEHİR’İN İZLERİ GÖRÜLÜYOR”

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise Ordu’da 2 yılda gerçekleşen değişim ve dönüşümün izlerinin görülmeye başladığını söyledi. Hazinedar yaptığı açıklamada; “Ben de artık Ordu’da, bir büyükşehir izlerini görmeye başladım. 2 yıla yaklaşıyoruz, Allah nasip etti ve Türkiye’nin kalbi niteliğinde olan şehrin Beşiktaş gibi bir ilçesinde belediye başkanlığı yapıyoruz. Ordu hayatımın yarısıdır. Benim kimliğimde bugün Beşiktaş’ta örfümüzle, geleneklerimizle ve inançlarımızla barışık aynı zamanda çağdaş değerlerle harmanlanmış siyasetimizin, idareciliğimizin bütün mihenk taşı olan Ordu’da siyaset yaptım, büyüdüm. Son derece önemli bir makam olan belediye başkanlığına gelene kadar aslında siyasetimizi de Ordu’da yapıyorduk. Belediye başkanlığı çok kıymetli bir makam çünkü insanların hayatına, sokağa, yaşam kalitesine, maneviyatına dokunabiliyorsunuz” diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN HER ZAMAN GURUR DUYARIZ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle her zaman gurur duyacaklarını ifade eden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar; “Yeni yasal düzenlemeyle beraber büyükşehir statüsüne kavuşan Ordu, artık büyükşehir ve onun Belediye Başkanı da benim arkadaşım Enver Yılmaz. Tabi onun başarısı Ordu’nun başarısı. Ben de bu memleketin bir evladı olarak kendisinin başarısından ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden her zaman gurur duyarım. Buna yönelik her türlü katkıyı da Beşiktaş’tan vermek, bize öncelikle mutluluk ve heyecan verir. İstanbul’daki Orduluların hayatına olumlu katkılar sağlamakla beraber burada da üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dedi.

 

ORDU GİRESUN HAVALİMANI’NI YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

 

Konuşmasında Türkiye’nin prestij projelerinden Ordu Giresun Havalimanı’na da değinen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar;  “2 yılın sonunda gittikçe daha farklı bir Ordu gördüm ama beni en çok mutlu eden şey bugün ilk kez Ordu Giresun Havalimanı’nı kullanmam oldu. Daha önceleri Ordu’ya gelirken Çarşamba Havalimanı’nı kullanıyorduk. Bu sefer Ordu-Giresun Havalimanı’nı kullandık ve çok duygulandığımı ifade etmek isterim. Bu hizmeti yapanlardan, vesile olanlardan “Bizim inancımıza göre vesile olan da çok değerlidir sevabından nasiplenir.” herkesten Allah razı olsun, çok güzel bir hizmet. İnşallah bölgede bu bağlantı yolu ve çevre yolu yapıldığında, Ordu tam olarak bir vilayet haline gelecek. Böylece damarlar birbiriyle bağlantılı hale gelecek arka yollarla da Ordu, tarihinin en güzel dönemini yaşayacaktır. Buna dair bizim de heyecanımız, hevesimiz ve arzumuz var. Bu başarılı hizmetler inşallah Enver Başkan’a nasip olur. Bir tanesini açmak nasip oldu. İnşallah çevre yolu açıldığında ben de burada olmak isterim” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde