24 Temmuz 2024

DERGİ HARMAN’IN 15. SAYISI SİZLERLE

  • PDF

 

Merakla beklenen Dergi Harman’ın Şubat sayısı çıktı.

Fatsa’da istikrarlı yayın yapan tek dergi olma özelliği taşıyan Harman’nın 15. sayısı okuyucularıyla bugün buluşuyor.

Fatsa Matbaa – Reklam – Medya İmtiyaz Sahibi Yavuz Selim ESER’in sahibi olduğu ve 4 ayda bir yayınlanan Dergi Harman’ın bu sayısı da; dopdolu içeriği, profesyonel grafik tasarım ve baskı kalitesiyle yine göz dolduracak.

Dergi Harman editörü Emre ESER; tarih, turizm ve özel röportajlarıyla okuyucuların keyif alacağı 15. sayıyla ilgili şu bilgileri verdi; “Dergi Harman’ın editörlüğünü yaptığım zaman zarfı içerisinde 2 sayı yayınladığımız dergimizin bugün itibariyle 3.sünü çıkarmış bulunuyoruz. Büyük bir emek ve özverinin eseri olan bu dergi, Fatsa’nın ve işletmemizin prestiji konumundadır. Daha önce duyulmayan ve okurken keyif alacağınız birçok konuyu ve röportajı bu sayıda da okuyucularımız için harmanladık. Burada dikkat çekilmesi gereken bir husus var ki; Fatsa’da istikrarlı yayın yapan tek dergi olmamızdır. Okuyucularımızdan gelen talepler neticesinde önümüzde ki Haziran ayında yayınlanacak olan 16. sayı çalışmalarımıza ise hızla başlamış bulunmaktayız” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Eser; “16. sayı itibariyle Ordu ve ilçelerinin tamamına ilişkin kültürel, tarihsel ve daha önce hiç duyulmamış konulara dergimizde yer vereceğiz. Ayrıca tirajımızı da arttırarak dağıtım alanımızı bu ilçelere doğru genişleteceğiz. Dergi Harman her geçen gün büyüyor. Bizlere her zaman bu güveni veren siz okuyucularımıza minnetlerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Dergi Harman İmtiyaz Sahibi Yavuz Selim ESER ise yaptığı açıklamada; “Dergimiz 2008 yılında başladığı yayın hayatına genç kadrosuyla hız kesmeden devam ediyor. Dergi Harman’ın sahibi ve kurucusu olarak böyle bir yayını ilçemize kazandırmak ve her sayısı merakla beklenen bir yayın haline getirmek için büyük çaba sarf ettik. Ve şuan bu çabalarımızın karşılığını almaktayız. Sektörde her geçen gün uzmanlaşan genç ve başarılı yayın kadromuzun daha iyi işlere imza atacağının müjdesini şimdiden verebilirim” diye konuştu.

Dergi Harman Genel Yayın Yönetmeni Sümeyra ÖZCÜRE ise; “Yaklaşık dört aylık bir çalışma ve emeğin sonucu Dergi Harman’ın yeni sayısını siz değerli okuyucularımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım sizlerde okur, beğenir ve düşüncelerinizi bizlere iletirsiniz. Bu süreçte bizlere destek veren, araştırmalarımızda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Fatsa esnafının, kurum ve şahısların bizlere olan destekleri, dergimizi her geçen sayıda daha üst çıtalara yükseltmeye vesile olmuştur. Aynı özveri ile Harman Dergisi’ni daha geniş kitlelere yayarak, daha çok insana ulaştırmayı amaç ediniyoruz. Fatsa olarak başlayan Harman Dergisi serüveni tüm Ordu geneline açmayı planlıyoruz. Şundan emin olabilirsiniz ki, dergimizi elinize alıp okumaya başladığınızda, çevirdiğiniz her sayfada Fatsa’nın bir değeri, insanı, kültürü ve tarihi ile karşı karşıya geleceksiniz. Dergimiz 10 lira gibi cüzi bir ücretten satışa sunuluyor. Merak eden, okumayı arzu eden okuyucularımız Dergi Harman’ı matbaa baskı merkezimizden veya Kavlan Ağacı karşısında bulunan şubemizden temin edebilir” diye konuştu.

Yeni Haber

Son Güncelleme: Cuma, 19 Şubat 2016 09:04

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde