24 Temmuz 2024

FATSA ZİRAAT ODASINDAN GÖRÜLMEMİŞ HİZMET

  • PDF

Fatsa Ziraat Odası üyelerine hizmet konusunda sınır tanımıyor. Göreve geldikten sonra bir çok yeni projeye imza atan Fatsa Ziraat Odası Yönetimi görülmemiş bir hizmeti daha üreticilerine sunuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar;   2015 yılında Çiftçi kayıt Sistemi güncellemesi yapmayan üreticilerimiz Alan bazlı destek ödemelerinden faydalanamıyorlardı. Üreticilerimizin mağdur olmamaları için bölge odaları olarak Türkiye Ziraat Odaları Birliğimize sorunu ilettik. Birliğimizin girişimleriyle 2015 Çiftçi Kayıt Sistemi Güncellemeleri 29 Şubat 2016 Pazartesi günü Mesai bitimine kadar yeniden açıldı. 2015 ÇKS Güncellemesi yapmayan Üreticilerimizin faydalanabilmesi için yeniden açılan sistemden üreticilerimiz adına büyük mutluluk duyduk dedi.

“ÜRETİCİLERİMİZİN HAKKINI SAVUNMAK İÇİN BURADAYIZ”

Başkan Kibar ; 2015 yılı ÇKS güncellemesi yapmamış olan üreticilerimizin bu fırsattan yararlanabilmeleri için Güncelleme yapmamış olan üreticilerimizin listesini Fatsa ilçe Tarım Müdürlüğümüzden istedik.  1527 üreticimiz güncelleme yapmamış. Bu üreticilerimizin Alan bazlı destek ödemelerinden faydalanabilmesi için listeyi mahalle mahalle ayırdık ve Acil Posta Servisiyle Bütün mahalle muhtarlarımıza gönderdik. Üreticilerimiz muhtarlıklarımızdan listede adı olup olmadığına bakabilirler ve listede adı olan üreticilerimiz 29 Şubat 2016 Pazartesi Günü Mesai bitimine kadar 2015 ÇKS güncellemesi yaptırarak Alan bazlı destek ödemesine başvuru yapabileceklerini belirtti.

“İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZ JET HIZIYLA ÇALIŞTI”

  Başkan Kibar ; 2015 ÇKS güncellemesi yapmamış olan üreticilerimizin tespiti konusunda jet hızıyla hazırlık yapan Fatsa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Erkan Ayaz bey`e gayretli çalışmalarından dolayı üreticilerimiz adına Teşekkür ederim dedi.  Fatsa Ziraat Odası Meclisi olarak Üreticilerimizin haklarını savunmak ve onlara daha iyi hizmet sunabilmek için bu görevde olduklarını hatırlatan Başkan Kibar bölgemiz tarımının ve Çiftçisinin sesi olmaya devam edeceklerini belirterek sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde