24 Temmuz 2024

“KERMES GELİRLERİ ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK AKTARILACAK”

  • PDF

Damla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, öğrenci yararına açmış olduğu kermes faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermesin gelirleri üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacak.

Cuma akşamına kadar sürecek olan kermese tüm hayırsever vatandaşları davet eden Damla Derneği Başkanı Şule Kibar; “Vatandaşlarımızın katkıları sayesinde yıllardır birçok öğrenciye burs verdik ve vermeye de devam ediyoruz” dedi.

13 yıl önce çıktığımız bu yolda damlaydık, göl olduk ve taşıyoruz diyen Derneğin Kurucu Başkanı Melek Özmaden ise; “Damla Derneği ev hanımlarının boş zamanlarda bir araya gelip mutlu olduğu ve topluma fayda sağladığı bir mekândır” dedi.

Kibar: “Tüm hayırsever vatandaşlarımızı davet ediyoruz”

Şuanda Damla Derneği olarak burs verdiğimiz otuz bir tane öğrencimiz var diyen Başkan Şule Kibar: “ Bu öğrencilerin burslarını ödeyebilmek adına, öğrenci yararına kermes düzenledik. Açılışımızı dün gerçekleştirdik. Beklentilerimiz doğrultusunda güzel ilgi gördük. Özellikle gözleme büyük ilgi görüyor. Hem yapıp hem hazırlayan dernek üyelerimize, hem de gelip tadan, katkı sağlayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sonuçta bu hayır işi, gönül işidir. Buraya gelen arkadaşlarım da zamanlarından tasarruf ediyorlar. Kermesimizde, gürcü kavurmamız, ev yemeklerimiz, gözlemelerimiz ve tatlı çeşitlerimiz mevcut. Cuma akşamına kadar kermesimiz açık olacak. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

“Herkese kapımız açık”

Bizim derneğimizin en büyük özelliği üyelerimizin ev hanımı olmasıdır diyen Melek Özmaden ise: “ Evdeki boş zamanlarımızı değerlendirmek, güzel şeyleri birlikte paylaşmak adına adım attığımız derneğimizde 13 seneyi bulduk. Damlaydık, göl olduk ve taşıyoruz. Çocuklarımızı okuturken, eşlerimizi işe gönderirken elimizdeki ufak tefek eşya, gıda ve giyim malzemeleriyle bir araya gelip kazançlarımızla yardıma muhtaç vatandaş ve öğrencilerin umut ışığı oluyoruz. Her zaman herkese kapımız açık. Bizlere katılmak isteyen herkesi yanımızda görmek isteriz. Damla Derneği ev hanımlarının boş zamanlarda bir araya gelip mutlu olduğu ve topluma fayda sağladığı bir mekân. Kermeslerimizde bunların en güzel örneğidir. M. K. Paşa Mah. Yeni Kumru Caddesi Fulla Giyim bitişiğindeki kermesimiz Cuma akşamına kadar sürecek. Herkesi davet ediyoruz” dedi.

YENİ HABER

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde