24 Temmuz 2024

YILMAZ “SORUNLARI SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜYORUZ”

  • PDF

 

 

Altınordu ilçesinde öğrenci ve personel taşımacılığı yapan şoför esnafı ile bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Her zaman yanınızda olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından il içi ve il dışında düzenlenen sivil toplum kuruluşları buluşmaları devam ediyor. Her buluşmada farklı sivil toplum kuruluşları ve esnaf gruplarıyla birlikte olan Başkan Yılmaz, son olarak öğrenci ve personel taşımacılarıyla bir araya gelerek istişarede bulundu.

Servis hizmeti veren  şoför esnaflarına seslenen Başkan Yılmaz; “Ordu’nun sorunlarını sistemli bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Sorunların çözülmesi ve daha iyi bir ulaşım sisteminin kurulması için bir araya gelerek birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Görevde bulunduğumuz iki yıllık süre içerisinde şoför esnafının bir talebini dahi geri çevirmedik ve elimizden geldiğince bütün sorunlarını çözmeye çalıştık. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılacak her türlü çalışma esnasında bütün müktesep haklarınız korunacak ve hiçbir esnaf kardeşimizi kesinlikle mağdur etmeyeceğiz” dedi.

 

AMACIMIZ: VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU

 

“Çalışmalarımızın bir amacı var, o da vatandaşlarımızın mutluluğudur” diyen Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden bu yana geride kalan 2 yıl içerisinde yapılan ve bundan sonra hayata geçirilecek ulaşım hizmetleri, içme suyu çalışmaları, Ordu – Giresun Havalimanı, karla mücadele hizmetleri, TEDES, yeni otogar binasının yapımı, kentsel dönüşüm çalışmaları ve Melet Irmağı Projesi hakkında da bilgi verdi.

 

BÜYÜKŞEHİR’LE TAM BİR UYUM İÇERİSİNDEYİZ


Şoför esnafı adına söz alan Ordu Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Hamdi Işık, kurulduğu günden itibaren Büyükşehir Belediyesi ile sürekli istişare halinde ve gayet uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.


Toplantı, servis işletmeciliği yapan şoför esnaflarının sorun ve taleplerini ilettikleri soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde