14 Mayıs 2024

“Haydi, Sende Fatsa’nı Temiz Tut”

  • PDF

DSC 033827-3-2013Fatsa Belediyesi ve Trankwalder Ebru Temizlik iş birliğinde, “Haydi, sende Fatsa’nı temiz tut” kampanyası başlatıldı.

Fatsa Belediyesinin, Trankwalder Ebru Temizlik şirketi ile beraber başlatmış olduğu, “Haydi, sende Fatsa’nı temiz tut” kampanyası kapsamında, Trankwalder Ebru Temizlik adına Çevre Mühendisi Erdem Yuva ve Fatsa Belediyesi adına Çevre Mühendisi Derya Ateşli, sahil caddesinde esnafı gezerek, kampanya hakkında bilgi verip, broşür dağıttılar.

“Fatsa’yı Karadeniz’in en temiz ilçesi yapmak istiyoruz”

Ebru Temizlik Çevre Mühendisi Erdem Yuva, Fatsa halkına “Artık çöplerimizi gündüz saatinde atmamaya özen göstereceğiz” diyerek “Başlatmış olduğumuz temizlik kampanyası kapsamında bugün, sahil caddesinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Onlara, kampanyamız hakkında gerekli açıklamaları yaparak broşür dağıttık. Artık çöplerimizi gündüz saatinde atmamaya özen göstereceğiz. Bırakanları Alo Zabıta 153’ü arayarak bildirmelerini rica ediyoruz. Gerekli bilgilendirmeler yapıldığı halde çöp bırakan vatandaşlar hakkında cezai işlem uygulamak gerekiyor. Fakat biz cezai işlem uygulamak istemiyoruz. Herkesin kurallara uymasını, gayret göstermesini arzu ediyoruz. Bu yönde çalışmalarımız artarak devam ediyor, bundan sonra da devam edecek.  Fatsa’yı Karadeniz’in en temiz ilçesi yapmak istiyoruz. Bunda da kararlıyız” şeklinde konuştu.

“Fatsalıların desteğini bekliyoruz”

Fatsa Belediyesi Çevre Mühendisi Derya Ateşli ise, çöplerin hangi saatlerde dışarıya atılabileceği hakkında bilgi verdi.

Derya Ateşli; “Gündüz saatlerinde çöp bırakmak yıllardır sorun biliyorsunuz. Vatandaşımızda; ‘istediğimiz saat de çöpü atarız. Belediye nasıl olsa topluyor. Toplamak da zorunda’ şeklinde bir bilinç var. Bize gelen taleplerde hep bunu görüyoruz. Fakat öyle değil. Biz artık bir kural koyduk. Sonuç da halkımız için buradayız. Halkımıza hizmet ediyoruz. Onlardan da tek isteğimiz bizim bu kampanyamıza destek olmaları. Yapmaları gereken, gündüz saatlerinde çöpleri olsa dahi ev ya da balkonlarında muhafaza ederek, akşam saatlerinde dışarı çıkarmaları. Çöplerini kışın 17.00 ile 19.00 arasında, yazın ise 19.00 ile 21.00 arasında çıkarırlarsa, hem yaşadıkları çevreyi temiz tutmuş olacaklar hem bizim bu kampanyamız da bize yardımcı olmuş olacaklar. Tüm Fatsa halkının desteğini bekliyoruz. İnanıyorum ki Fatsa’da gün geçtikçe çevre bilinci artıyor. Şimdiden hepsine teşekkür ediyorum” dedi.DSC 031227-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde