14 Mayıs 2024

Mustafa Sade Teşekkür Ziyareti yaptı

  • PDF

DSC 030927-3-2013Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Ba şkan adayı Mustafa Sade gazetemizi ziyaret etti.

Adaylığının açıklanmasından sonra teşekkür ziyaretleri yapan Sade, gazetemizin yeni ofisine yaptığı ziyarette “gazetenizin şahsıma ve partime gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çörtük ve Onur Güngör ile gazetemiz sahibi ve başyazarı Yavuz Selim Eser’le bir süre sohbet eden Mustafa Sade adaylığı konusunda tüm kesimlerin gösterdiğin ilgiden mutlu olduğunu açıkladı.

Mustafa Sade 1980’li yılların sonlarında ANAP İlçe Başkanlığı, Milletveliliği aday adaylığı, Belediye Meclis Üyeliği ve 2009 yılında MHP Fatsa Belediye Başkan adayı olarak ilçe siyasetinin aktif olarak içinde yer aldı. Tecrübeli bir siyaasetçi olan Sade 2009 seçimlerinde ikinci olmuş ve 8 bin 500 civarında oy almıştı.

Mustafa Sade yaptığı açıklamada “ Ziyaretimin sebebi sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin gelişi dolasıyla gazetenizin ve şahzınızın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür maliyetindedir. Partimiz adaylığım ilan etmiş oldu. İnşallah memlekete millete hayırlı olacaksam bu göreve talibim. Ama hayır olmayacaksa insanlara faydalı olamıyacaksam Allah bu görevi bana nasip etmesin, ben hayırdan yanayım haktan yanayım hukuktan yanayım, adaletten yanayım adaletin hukukun hakkın olmadığı hiçbir yerde Mustafa Sade olarak asla bu güne kadar olmadım. Bundan sonrada olmayacağım. Saygı değer Fatsalıların da benim bu duygu ve düşüncelerimi paylaşacaklarına inanıyorum. Benimle beraber olcaklarına inanıyorum. Partiler üstünde davrandığımı kendilerine beyan ediyorum bütün Fatsalılara. AK Partili CHP’li, MHP’li, DYP’li seçmenlerimin hepsinin oylarına talibim. İnşallah Fatsa’da birlik ve beraberlik kardeşlik içerisinde Fatsa’nın   bütün meselerini üstünden gelip, Fatsa’yı düzlüğe   çıkarmak ana hedefimiz.”Dedi.

Gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser’de bu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini belirterek, “başkanım geçen seçimde de zaten   aday oldunuz ve ciddi bir oy potansiyeliniz var. Bu seçimlerde de yarışa dahil oldunuzu herkes biliyor. Dolayısıyla bu seçim daha çekişmeli geçecek.” Dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde