14 Mayıs 2024

Borsa Başkan Adayı Murat Yalçın: “Önemli olan prensiplerinizin olmasıdır”

  • PDF

DSC0506427-3-2013Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi ve Mayıs ayında yapılacak olan Borsa seçimlerinde Başkan Adayı olan Murat Yalçın gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser’i Beşik Pazarı, Kavlan Ağacı karşısındaki gazete ve matbaamızın yeni ofisinde ziyaret etti.

Uzun Yıllar Borsa Yöneticiliği yapan Murat Yalçın, geçmişteki tecrübelerimle Borsa Başkanlığına aday oldum dedi.

“Ben olmam gereken yerdeyim”

Murat Yalçın ziyareti sırasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Ben her zaman olmam gereken yerde oldum. Bazıları benim pek sosyal olmadığımı söylerler. İş yoğunluğumdan, evden işe, işten eve gidip gelmem nedeniyle pek ortalarda görünmüyor olabilirim. Ayrıca tek başıma olduğum için iş yerimi bırakmam pek kolay değil. Ama ben olmam gereken yerde her zaman olmuşumdur. Ayrıca bizim aile yapımızın içinde zaten sosyalite vardır. Çünkü kalabalık bir aileden gelmekteyim. 7 kardeşin en küçüğüyüm. Aile bireylerimizin hepsi de belli bir eğitimi almışlardır. Ailemizde avukat, diş hekimi, öğretmen, mimar gibi çeşitli meslek grubundan kişiler var. Buradan da anlaşılacağı gibi biz başlı başına sosyal bir kurum gibiyiz. Ben zamanında fındık kırma işi de yaptım. İleride yeniden ihracat işlerine de girmeyi düşünüyorum.

Şimdi sektöründe başarılı olmak konumuz olunca önemli olan tek şey prensiplerinizin olmasıdır. Bir şirketin kuralları ve prensipleri olmazsa o şirketin yaşaması zordur. Hele ki böyle bir ekonomik platformda…

Fatsa artık büyük şehrin en büyük parçasıdır. Ben Murat Yalçın Fatsa Ticaret Borsası Başkanlığına aday oldum. Bu çok onurlu bir görev için adaylık, ben de bu hizmete aday olduğumu açıklıyorum.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde