24 Temmuz 2024

CHP FATSA İLÇE TEŞKİLATINDAN ÖRNEK KAMPANYA

  • PDF

CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam: “Vatandaşlarımızın yarasına merhem olmaya çalışıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa ilçe teşkilatı, başlatmış olduğu yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi öğrencilere bir takım yardımlarda bulunuyor.

Gönüllülük esasıyla topladıkları kullanılmamış yâda az kullanılmış mont, kazak ve ayakkabı gibi malzemeleri okullarda tespit ettikleri ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerine ulaştıran CHP Fatsa İlçe Teşkilatı başlatmış oldukları bu kampanya ile de vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. 

Bu yardım kampanyasını siyasi bir propaganda ya da şov amaçlı yapmadıklarının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, ana muhalefet partisi olarak vatandaşların her türlü sorun ve ihtiyaçlarını ellerindeki imkânlar doğrultusunda karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

“Karşılaştığımız tablo karşısında derin bir üzüntü duymuştuk”

Bu kampanyayı yürütürken yapılan yardımların insan onurunu kırmadan ulaştırılması kapsamında büyük hassasiyet gösterdiklerini belirten CHP Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarının öncülüğünde başlatılan bir yardım kampanyasıdır. Kadın Kolları Başkanımız Arzu Gürol ve arkadaşları bu kampanyayı organize ediyor ve başarıyla sürdürüyorlar. Biz bu yardım kampanyasına ilk başladığımızda okullara yardım yapalım diye düşünmüştük. Kış aylarında yaptığımız bazı köy gezilerimizde çocukların bir takım eksikliklerini gördük. Yeterli imkânı olmayan çocukların çorap, kaban ve kazak gibi ihtiyaçlarının olduğunu tespit ettik. Bu bağlamda da kayıtsız kalmamız gerektiğini düşünerek bir yardım kampanyası başlattık. Bu okullara yardımcı olmaya çalışırken okul idaresi ve milli eğitim bizlere kesinlikle siyaseti karıştırmamamız gerektiğini söyledi. Bizde bu kampanyayı siyasi kimlik altında değil, oradaki çocuklara fayda sağlamak isteyen bireyler olarak başlattığımızı belirttik. Çünkü karşılaştığımız tablo karşısında derin bir üzüntü duymuştuk. Bu çerçevede başlattığımız yardım kampanyası okul içerisinde yürütülmeyince burada tespit ettiğimiz öğrencilerin evlerine yardım götürmeye başladık” dedi. 

“Amaç yardımsa, bu yardım siyasi malzeme yapılmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilir”

 İlk günden şuana kadar amacımız siyasi bir propaganda ya da şov yaratma olmadı diyen Başkan Onur Çam: “Bizlerin amacı asla reklam yapmak olmadı. Öyle ki bu olayı medyaya duyurmadan yürütme kararı aldık. Sizlere de Yeni Haber Gazetesi olarak araştırmacı gazeteciliğiniz ile öğrendiğiniz bu konu hakkında bizlerden bilgi almak istediğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten amaç yardımsa, bu yardım siyasi malzeme yapılmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilir. Gönüllülük esasıyla, eşimizden dostumuzdan kullanmadığı eşyaları insan onurunu kırmayacak şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kampanyamıza katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız kullanmadığı eşyaları Cumhuriyet Meydanında bulunan parti binamıza ulaştırabilirler” dedi.

“Vatandaşlarımız bizlerin gönlünden gelen bu samimiyeti doğru algılıyor”

Biz öncelikle kendi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeyi amaç edindik ve bu doğrultuda yardımlarımızı ulaştırdık diyen Çam: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak imkânlarımız kısıtlı dahi olsa, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her zaman elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Ana muhalefet partisi olarak toplumun sorunlarına elimizden geldiği kadar merhem olmaya çalışacağız. Sağ olsun ki vatandaşlarımız bizlerin gönlünden gelen bu samimiyetini doğru algılıyor ve bu doğrultuda bizlere teveccüh gösteriyorlar. Bu sevgi ve teveccühün karşılığında da bizler doğru adımlar attığımızı görüyoruz. Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı toplum yararına adımlar atmaya devam edecektir. Bu yolda vatandaşımızın bizlerin yanında olduğunu bilmenin vermiş olduğu mutluluk bizlere ziyadesiyle yetiyor” dedi.

YENİHABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde