24 Temmuz 2024

Mimarlar Odası Yeni Yönetimi Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti‏

  • PDF

Ordu Mimarlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Talat Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na  nezaket ziyaretinde bulundu.

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri  Nurhan Vaynioğlu, Selim Şahin, Halit Çebi ve Havva Güner Eriş ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’na gerçekleştirdiği ziyarette, “6 Şubat 2016 tarihinde yaptığımız 12. olağan genel kurulda Ordu Mimarlar Odamızın yeni yönetimini belirlemiş olduk. Ordu'ya hizmet etmek, şehrin estetiğine katkı sunmak adına ekibimiz ile birlikte çalışmalarda bulunacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Mimarlar Odası Başkanlığı'na seçilenTalat Köksal ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yapacakları çalışmalarda başarı dileğinde bulundu. Mimarların pirinin Mimar Sinan olduğunu hatırlatan Vali Balkanlıoğlu, mimarların Ordu'da sadece ihtiyaçları gideren binalar değil, daha fonksiyonel ve estetiği olan binalar tasarlamaları gerektiğini savundu.  Vali Balkanlıoğlu, "Demokrasinin bir göstergesi olan seçimle göreve geliyorsunuz. Mimarlar Odası da gerçekten önemli bir görevi ifa ediyor. Yeni mezun arkadaşlara tecrübelerinizi aktarıyorsunuz. Muhakkak mesleki sorunlarınızı tartışıp çözüm önerilerinizle beraber belli mercilere iletiyorsunuzdur.  İnşaatlara mimarinin girmesi ile şehirlerde dizayn biraz daha düzelmeye başladı. Ordu'da artık sizlerin sayesinde biraz daha görselliği olan binalar ortaya çıkmış oldu. Türkiye'de mimarlık belli bir noktaya geldi. Sadece ihtiyacı gideren binalar değil, artık daha fonksiyonel, estetiği olan çevreye güzellik katan binalar inşa edilmeye başlandı. Bunda da siz mimar arkadaşlarımızın katkısının büyük olduğunu düşünüyorum" diye ifade etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde