24 Temmuz 2024

Öğrenciler Meclis Konuğu Oldu

  • PDF

Altınordu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirilirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlık yaptı.

Altınordu Belediyesi Mart ayı olağan toplantısına, AK Parti, CHP, MHP’li Meclis üyelerinin yanı sıra Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı.

Altınordu ilçesinin 202 bin nüfusu ile Karadeniz Bölgesinin en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  Ordu Üniversitesi öğrenim gören öğrencilerin çoğunluğu ilçemizde ikamet ediyor, bizlerde yerel yönetimler olarak fırsat bulduğumuz her an okulları veya yurtları ziyaret ederek, öğrencilerimizin sorunlarını diniliyoruz” diye konuştu.

Yerel Yöneticiler olarak öğrencilerimizin her zaman yanında oluyoruz, diyen Başkan Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti. “ Öncelikle meclisimizde siz değerli öğrencilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 202 bin nüfusu ile Karadeniz Bölgesinin en büyük ilçelerinden biriyiz. Ordu Üniversitemizin 20 bine yakın öğrencisinin 14 bini ilçemizde eğitim görüyor. Belediye olarak bunu görerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Altınordu Belediyesi  olarak öğrencilerimize elimizden gelen desteği yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin en büyük hedefleri yerel yönetimlere katkı sunmak olduğunu ifade eden Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü Öğretim Görevlisi Selda Polat Erdoğan, öğrencilerin mezun olduklarında yerel yönetimler için çok yararlı birer birey olduklarını ifade ederek şunları söyledi “ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulundan Mezun olacak olan öğrencilerimiz yerel yönetimler için bir hazine niteliğinde yetişiyor. Öğrencilerimizin en büyük hedefi mezun olduklarında yerel yönetimlerde çalışmak. Onun için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere siz değerli başkanlarımızın bu öğrencilerimize yerel yönetimlerde çalışma fırsatı vermenizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Meclis Mart Ayı Olağan Gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

 

-- 

Altınordu Belediyesi Basın Yayın

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde