14 Mayıs 2024

Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA, Başarılı Eğitimciler ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelini Ödüllendirdi

  • PDF

basari3-4-2013İlçemizde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında başarılı çalışma ve projelere imza atan idareci ve öğretmenler ile üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, Şube Müdürümüz Hüseyin BİBEROĞLU ile başarı belgesi ile ödüllendirilen idareci, öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı.

Yapılan başarılı çalışmaların amirler tarafından takdir edilmesi gerektiğini ifade eden Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA, ilçemizdeki eğitim kalitesini ve başarı seviyesini yükseltmek için özveriyle çalışan okul ve kurum idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde çalışan personelin ödül almaya hak kazandığını, bundan sonraki dönemlerde de başarılı çalışmalar yapan personellerin ödüllendirileceğini söyledi.

Proje yarışmalarında önemli bir başarı elde ettiğimizi belirten Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA, ‘Öğrencilerimiz Ordu ve Samsun Bölgesinde yapılan ‘Bu Benim Eserim Proje’ çalışmalarına katılarak ilçemizin ilk sıralarda yer almasını sağladılar. TUBİTAK Bölge Bilim Kurulunun değerlendirmesi sonucunda Samsun Bölge Sergisi’ ne davet edilen okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca Avrupa Birliği Proje yarışmalarına katılan okullarımızı, okullarına derslik ve çok amaçlı salon kazandıran okul müdürlerini ve hayırseverlerin eğitim öğretimin içinde olmasını sağlayan okul müdürlerini kutluyor, teşekkür ediyorum’ dedi.

Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA ‘Bu belgeleri üst yazıyla da gönderebilirdim ama sizinle bu şekilde bir araya gelmek çok daha önemli. Hepinizi yaptığınız başarıları çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, yağmur, çamur, dağ, taş demeden özveri ile çalışan eğitimci arkadaşlarımı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum’ dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI ise ‘’Başarı Belgesi maddi anlamda bir şey ifade etmeyebilir ama manevi anlamda değeri çok büyük. Bu Benim Eserim Proje yarışmasında idareci ve öğretmenlerimiz sayesinde büyük başarı gösterdiğimize inanıyorum. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan SBS ve LYS sınavlarında başarılı sonuçlar elde ederek, ilçemizin birinci sırada yer alması gerektiğini söyledi. Ben bu konuda okullarımızda görev yapan idareci ve öğretmenlerimize sonuna kadar güveniyorum dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinin ilçemizde yaptıkları inceleme ve denetimlerden çok memnun kaldıklarını ifade eden Müdürümüz AVCI, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan toplantıda Bakanlık Müfettişlerimizin memnuniyetinin dile getirildiğini ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu belirti.

Müdürümüz AVCI; ‘’Başarılı çalışmalara imza atan idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA, ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirilen idareci, öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birimlerinde çalışan şef, memur ve yardımcı hizmetler sınıfındaki personeli tek tek tebrik ederek belgelerini kendilerine törenle verdi.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreni, Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA’ nın “Başarı Belgesi” alan personelle toplu hatıra fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde