24 Temmuz 2024

KARDELEN TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK ŞİRKETİ ÇİFTÇİLER İLE BİRARADA

  • PDF

İlçemizde tarımsal yayım ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren Kardelen Tarımsal ve Yayım Danışmanlık Şirketi, tarımsal işletme sahiplerinin bilgi, teknik ve yöntemler konusundaki ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

İhtiyaçların zamanında ve yeterli düzeyde karşılanması konusunda iki yıldır sürdürdüğü çiftçi ziyaretleri, eğitim ve toplantılarına bir yenisini daha ekleyen Kardelen Danışmanlık; 4 Mart 2016 cuma günü ilçemiz Küçükkoç mahallesinde şirket bünyesinde hizmet veren tüm danışmanları ile çiftçi eğitim toplantısı geçekleştirdi. Toplantı yoğun çiftçi katılımlı ile gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda ilçemizin en önemli tarımsal ürünü olan fındık konusunda konuşuldu.

Fındıkta kalite ve verimliliği artırmak adına toprak tahliline dayalı gübreleme, fındık hastalık ve zararlıları, budama ve benzeri konularda teorik ve uygulamalı eğitimler gerçekleştirilerek; ayrıca çiftçilerin diğer tarımsal konularla ilgili sorunları karşılıklı ele alındı.

Toplantı sonunda değerlendirmelerde bulunan teknik elemanlar, toplantıların son derece verimli geçtiğini belirterek; eğitimlere devam edileceği ve tarımsal üretimde verim ve kaliteyi arttırmak adına çiftçinin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Yeni Haber

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde