24 Temmuz 2024

OSKİ “SORUNLARI ANINDA ÇÖZMELİYİZ”

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü’nün son bir ayda yaptığı çalışmalar, Mart Ayı Koordinasyon Toplantısında masaya yatırıldı.

 

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan, Suat Olgun ile daire başkanları, 1. Hukuk Müşavirliği ve şube müdürleri katıldı.

 

ŞUBAT AYINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Koordinasyon toplantısında daire başkanları tarafından şubat ayı içerisinde yapılan faaliyetlerle ilgili ayrıntılı sunum yapıldı. İçme suyu arıtma tesisleri ve depoları, su alma yapıları ve atık su arıtma tesislerinde yapılan faaliyetler, şube müdürlükleri ve ilçe şefliklerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarında yapmış oldukları bakım, onarım ve yenilemelerle ilgili bilgi verildi. 2016 yılındaki yatırımların biten, devam eden ve hazırlanan ihaleleri ile projelerin son durumları değerlendirilerek, gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar görüşüldü.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, ” Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından bizler bu göreve iddialı bir şekilde başladık. Bu iddiamızın sonucuna özverili bir şekilde çalışarak mutlu sona ulaşacağız. Göreve başladığımız günden bugüne birçok faaliyeti gerçekleştirdik. Yapacağımız daha onlarca, yüzlerce, binlerce işlerimiz ve faaliyetlerimiz var. En temel amaçlarımızdan biri, bize iletilen sorunlara anında ve en mantıklı çözümlerle cevap vermektir. Hazırladığımız master plan çerçevesinde 19 ilçedeki yerleşim yerlerimizin içme suyu ihtiyaçlarını gidermektir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde