24 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN ANLAYAN’IN 18 MART MESAJI

  • PDF

 

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü ve Çanakkale zaferinin 101. yıldönümü dolayısıyla  mesaj yayınladı.

Başkanımız Anlayan mesajında; “Bugün büyük Türk milletinin her şeyin üzerinde tuttuğu bağımsızlığını ve vatanını korumak için gerektiğinde canını feda edebileceğini simgeleyen 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günüdür” dedi.

Başkanımız  Anlayan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Seyyid onbaşının yüreğindeki vatan sevgisiyle cephede düşmana karşı kahramanlık örneği sergilediği Çanakkale savaşında, milletimizin gönlünde daimi olarak yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını seve seve feda etmişlerdir.

Türk milletinin şanlı zaferinin 101. yıldönümünde günün zor şartlarına rağmen vatanın ve milletin ebedi varlığı, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna düşmanı vatan toprağından çıkarmak için gözlerini kırpmadan canla başla mücadele eden, başta başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale şehitlerini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün aziz şehitlerimizi 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü münasebetiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde