14 Mayıs 2024

Belediye Projesi İlk 10’a girdi

  • PDF

DSC 28873-4-2013AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı 4.Yerel Yönetimler Sempozyumu çerçevesinde bir proje yarışması düzenledi.

Yarışmaya Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı projesiyle katılan Belediyemiz 115 belediye arasında ilk 10’a girdi.

Çağdaş şehircilik ve hizmet siyaseti anlayışının gereği olarak; sosyal bağları güçlü, kültürel hayatı canlı, fiziki yapısı kaliteli, doğal çevreyi koruyan, yerel ekonomiyi destekleyen, her yaş grubunun taleplerini ve ihtiyacını karşılayan, erişebilir şehirlerin oluşmasına katkıda bulunması umulan proje yarışmasında ilk ona giren Kültür Sarayı projesini değerlendiren başkan Hüseyin Anlayan; “Bugün Kültür Sarayımız açılalı tam 666 gün , yani tam 22 ay oldu. Bu sürede Kültür Sarayı’n da toplam 719 program gerçekleştirildi. Bu çok ciddi bir rakam. Bölgemizde bu tip yerlerde bu kadar yoğun program yapılan bir yerin olduğunu kesinlikle düşünmüyorum” dedi.

AK Parti tarafından düzenlenen, proje yarışmasına Büyükşehir, İl ve ilçe belediyeleri katılırken, İlçe bazında toplam 115 proje yarıştı. Bu projeleri Akademisyenler, mimar, mühendis ve doktorlar değerlendirdi.

Bu değerlendirmede 115 proje 10’a kadar elendi. İlk onda bulunan Projeler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Başbakan da bu ilk 10’dan ilk 3 projeyi seçecek.

İnşallah ilk 3’e gireriz diyen Başkan Anlayan “giremesek te ilk ona girmek bizim için onurdur.” Dedi.

Anlayan, “Başbakanımız bizim Kültür merkezimizi yakından görecektir. Bu konuda bizlere destek veren siyasilerimize ve hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde