24 Temmuz 2024

“Tecrübe Konuşuyor“ Ordu’da Gençlerle Buluştu‏

  • PDF

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen  “Tecrübe Konuşuyor” projesi kapsamında Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Milli  Taekwondocu Nur Tatar ile TRT Spor Spikeri Ersin Düzen Ordu’da gençlerle bir araya geldi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Vali İrfan Balkanlıoğlu,  Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu BaşkanıYunus Arıncı, Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü  Mustafa Genç, İl Kültür  ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, ilçe kaymakamları ve öğrenciler katıldı.

TRT Spor Spikeri Ersin Düzen moderatörlüğünde yapılan programda Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı ile Mili Taekwondocu Nur Tatar, tecrübe, deneyim ve birikimlerini gençlerle paylaştı.

Proje kapsamında Türkiye’yi il il dolaştıklarını söyleyen TRT Spor Spikeri Ersin Düzen, mesleklerinde  tanınmış isimlerin gençlerle buluştuklarını belirterek, ”Bu sabah Ordu’da güneşin doğuşunu izledim. Büyüleyici bir güzelliğe sahip. Ülkemizin bütün şehirleri birbirinden güzel. Kıymetini bilmek lazım” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, küçük yaşlarda  en büyük hayalinin Kaymakamlık görevinde bulunmak olduğunu ancak yıllar içinde hedefinin değiştiğini anlatarak, ”Bugün Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığıgörevini yürütüyorum. Başarılı olmakta en büyük etken çok çalışmak, iyi bir eğitim almak, vatana, millete ve devlete en iyi hizmeti yapabilmek düşüncesinde olmak” diye konuştu ve gençlere çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu ile ilgilide bir sunum yapan Yunus Arıncı, denetleme, teftiş, denetimin gerekliliği, Türkiye’de denetim organları konularında gençleri bilgilendirdi.

Mili Taekwondocu Nur Tatar ise, 5 yaşında spora başladığını ve asla yılmadığının altını çizerek, ailesinin de kendisine çok büyük destek verdiğini hatırlatarak, ”Sizlerin arasında da başarılara imza atacak sporcular  çıkacaktır. Başarının yolu  çok çalışmaktan geçiyor” dedi.

Alanlarında tanınmış isimlerin hayat hikâyeleri, tecrübe ve önerilerinin dinlendiği  programda gençler tarafından sorular da yöneltildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde