14 Mayıs 2024

“Başbakanımız büyük bir risk almıştır”

  • PDF

DSC 0363AK Parti 22. ve 23. Dönem Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa “Barış sürecinin başlatılmasındaki başarı, Başbakan Erdoğan’ın kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.

Eyüp Fatsa gazetemize yaptığı ziyarette AK Parti iktidarının ciddi manada yenilikler yaptığını, halkımızın beklediği hizmetlerin öncüsü olduğunu açıkladı.

Bilhassa terör konusunda barış sürecinin başlatılması ve bu sürecin başarıya ulaşması için kararlılık sergileyen Başbakanın tüm risklere rağmen ısrarla barış taraftarı olduğunu beyan eden Eyüp Fatsa “AK Parti iktidarı bu ülkede devrim niteliğinde yeniliklere imza atmıştır. Bu yenilikler sivil bir anayasa yazımıyla devam edecektir. Artık ülkemiz ayağındaki zincirleri kıracaktır. Sistem ve rejim çağa uygun, daha işlerlik kazanmış olacaktır. Tüm bu yenilikleri AK Parti iktidarı hayata geçirmektedir.” Dedi.

Eyüp Fatsa, Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş ve Fatsa Mühendislik sahibi Eyüp Bellice ile bir süre gazetemiz bürosunda sohbet ettikten sonra gazete çalışanlarına başarılar dileyerek ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde