24 Temmuz 2024

YILDIZ TAVUKÇULUK ET VE ŞARKÜTERİ AÇILDI

  • PDF

İlçemizde gıda sektöründe hizmet veren Yıldız Gıda her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Yıldız Gıda, Yıldız Tavukçuluk Et ve Şarküteri adıyla gıda sektöründe dördüncü şubesini Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yeni Kumru Caddesi üzerinde hizmete açtı.

Köy tavuğunu, yoğurdu, tereyağı ve peyniri kendilerinin imal ederek satışa sunduklarını dile getiren İşletme Sahibi Selim Yıldız, gıda sektöründe yeni bir şubeyi hizmete açmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.

Uzun yıllardır Fatsa’da gıda sektöründe hizmet verdiklerinin altını çizen Selim Yıldız: “ Gıda sektörü ciddi önem verilmesi gereken bir sektör. Çünkü sağlık şakaya gelmez. Biz de müşterilerimize sunduğumuz her ürüne büyük dikkat ediyoruz. Müşterilerimize bu güveni vermişiz ki, bizleri tercih ediyorlar” dedi.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde hizmete açtıkları şube ile ilgili de bilgi veren Yıldız: “Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, yeni kumru caddesi üzerinde de dördüncü şubemiz ile hizmet vermeye başladık. Köy tavuğu, köy yoğurdu, köy peyniri, köy tereyağı kendi imal ettiğimiz ya da direk köyden getirdiğimiz ürünlerimiz. Etlerimiz kendi çiftliğimizden geliyor. Kahvaltılık ürünler ve dondurulmuş gıdamız var. Çarşamba’da da iki şubemiz bulunuyor. Fatsa’da Yıldız Market, Yıldız Restoran ve Yıldız Tavukçuluk Et ve Şarküteri olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Gıda sektörü önemli bir sektördür. Bizde gereken önemi vererek müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Bu vesile ile bizleri tercih eden herkese bir kez daha teşekkür etmek isterim. Yeni şubemiz inşallah hayırlı uğurlu olur. Herkesi alışverişe bekliyorum” dedi.

YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde