24 Temmuz 2024

DEKAN İSMET BALIK’TAN NEZAKET ZİYARETİ

  • PDF

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık iş yerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni açılan iş yerimizde bol kazanç ve başarı temennisinde bulunan Dekan İsmet Balık’ı, Fatsa Matbaa-Reklam-Medya Genel Müdürü Emre Eser ağırladı.

Fatsa’da basın noktasında başarılı işlere imza atıyorsunuz ve çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum diyen İsmet Balık: “Yeni iş yeriniz hayırlı, uğurlu olsun. Çalışmalarınızı takip ediyorum. Yeni Haber Gazetesi olarak objektif duruşunuz, kaliteli hizmet verme arzunuz ve ortaya koyduğunuz farkındalıkla parmakla gösteriyorsunuz. Zaten gazetecilik sektörünü uzun yıllardır sürdüren ve markalaşmayı başarabilmiş bir kurumsunuz. Bunun yanı sıra ortaya koyduğunuz matbaa baskı merkezini de büyüterek güzel bir iş yeri dizayn etmişsiziniz. Yeniden tebrik ediyorum. Dergi Harman ile ilçemizde gerçekten büyük kitlelere ulaştınız. Derginizi beğeniyle takip ediyor, her sayısını merakla bekliyorum. Yer yer fakültemizden de bahsettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Yayın hayatınızda nice başarılı işlere imza atmanız dileğiyle” dedi.

Ziyaretten ötürü Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık’a teşekkürlerini sunan Emre Eser: “Ziyaretiniz bizleri oldukça mutlu etti. Nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde