24 Temmuz 2024

BAKAN’DAN ALINAN MÜJDELİ HABER SONRASI YATIRIMLAR YAKIN TAKİBE ALINDI

  • PDF

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ankara’da bir dizi incelemelerde bulundu. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) ve elektronik kartlı sayaç üreten bir firmaya ziyaret yapan Genel Müdür Yürük, OSKİ tarafından hazırlanan baraj, gölet ve içme suyu yatırımlarını da düzenlenen toplantıda geniş çaplı görüştü.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz’i makamında ziyaret ederek ortak projeler ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun gerçekleştirdiği Ordu ziyaretinde OSKİ tarafından hazırlanan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından talep edilen baraj projelerine olumlu cevap vermesi üzerine, ilgili projeler OSKİ heyeti tarafından yakın takibe alındı. Yapılacak içme suyu toplama amaçlı baraj, gölet ve içme suyu yatırımları için görüşmelerin yapıldığı toplantıda, planlanan projelerin başarılı bir şekilde sonuçlandırılması için görüş alış verişinde bulunuldu.

FATSA VE ÜNYE İLÇELERİNİN GELECEK YILLARDAKİ İÇME SULARI İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Toplantıda, özellikle Ordu nüfusunun önemli ölçüde yükünü çeken Fatsa ilçesine yapılması planlanan Hisarbey Barajı ve Ünye ilçesi için Yeşilkent Barajı projeleri detayıyla görüşüldü. Gelecek yıllarda oluşabilecek nüfus artışı da göz önünde bulundurularak, planlanan projeyle birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinin içme suyu rezervleri de hazırlanmış olacak. 

ELEKTRONİK KARTLI SAYAÇ ÜRETİMİ VE TÜRK AKREDİTASYON KURUMUNDA İNCELEMELER YAPILDI

Ankara’da temaslarını yoğun bir şekilde sürdüren OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Abone ve Tahakkuk Kontrol Şube Müdürü Okan Karadağ ile birlikte halk arasında akıllı sayaç olarak bilinen elektronik kartlı sayaç üreten bir firmada teknik incelemelerde bulundu. Sayaçların üretim safhaları, montaj aşamaları ve test işlemleri tek tek yerinde incelendi. Ankara ziyaretlerinin son bölümünü Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK)‘nda geçiren Fatih Yürük, burada laboratuvar çalışmalarını inceledi.

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde