14 Mayıs 2024

Fatsa Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan, Kaymakam Atmaca'yı Ziyaret Etti

  • PDF

01021-10-4-2013Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan ve polis memurları Kaymakam Bekir Atmaca’ya nezaket ziyaretinde bulundular.
Hüseyin Aslan ile emniyet teşkilatının 'Polis Haftası'nı kutlayan Kaymakam Bekir Atmaca, "Bilindiği gibi her yıl Polisler Haftası kutlanıyor. Bugün de İlçe Emniyet Müdürümüz beraberinde diğer arkadaşlarla nezaket ziyaretinde bulundular. Ben gece, gündüz demeden mesai kavramı olmadan büyük özveri ile çalışan polislerimizin, Polis haftalarını kutluyorum. Bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarı diliyorum. Gerçekten biz evimizde rahat uyurken onlar dışarıda nöbet tutuyor. Bizim güvenliğimiz için hem polisimiz hem de diğer güvenlik güçleri özveri ile çalışmakta. Ben bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan ve beraberindekiler, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü anısına Kaymakam Atmaca'ya plaket takdim ettiler.0102110-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde