24 Temmuz 2024

ORDU'DAKİ DEĞİŞİMİ GÖRDÜM

  • PDF

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Ordu iline adım attığım andan itibaren yerel kalkınma gözü ile baktığımda, sayın başkanımızın Ordu'yu çok hızlı bir şekilde dönüştürdüğünü gördüm. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı için geldiği Samsun programı sonrası, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.  Başkan Yılmaz'la, Parlamentoda ve parti genel merkezinde uzun yıllar birlikte çalıştıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ordu'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

 

BAŞKAN YILMAZ; İLİMİZDE MİSAFİR ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 13 yıl beraber milletvekilliği yaptığım, çok kıymetli bakanımız, değerli arkadaşımız, Gaziantep Büyükşehrimizin değerli belediye başkanı, kıymetli eşi İzzet Bey ile birlikte bugün ilimize, büyükşehrimize ziyarette bulundular. Milletvekilliği, bakanlığı ve büyükşehir belediye başkanlığı döneminde yaptığı uygulamalarla milletimizin duasını kazanmış saygıdeğer başkanımızı ilimizde eşi ile birlikte misafir etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kendisine tekrar hoş geldiniz derken, Gaziante'e de, büyükşehir Ordu'muzun sevgilerini ve selamlarını iletiyorum" dedi

 

BAŞKAN ŞAHİN: ORDU'DA ​Kİ DEĞİŞİM VE GÜZELLEŞMEYİ YERİNDE GÖRELİM İSTEDİK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Ordu ilimizde ki değişimi, güzelleşmeyi ve gelişimi görmek için ailece ziyaret edelim istedik" dedi. Başkan Şahin, Samsun'da gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği Toplantısında Başkan Enver Yılmaz ile bir araya geldiklerini hatırlatarak; "Bugün ailece Ordu'dayız. Tarihi kentler birliği için Samsun'a geldik. Sayın başkanımızla da orada buluşunca, Ordu'daki değişimi, güzelleşmeyi ve gelişimi görmek için ziyaret edelim istedik. Sayın başkanıma sıcak karşılamaları ve ev sahipliğini için çok teşekkür ediyorum. Kendisine, ailesine ve bütün çalışma arkadaşlarımıza sevgi ile saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.


BAŞKAN YILMAZ'LA ÇALIŞMA ARKADAŞLIĞIMIZ UZUN YILLARA DAYANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte çalışma arkadaşlıklarının uzun yıllara dayandığını belirten Başkan Fatma Şahin; "Bizim, sayın başkanımızla olan çalışma arkadaşlığımız 15 yıl oldu. Kendisinin de parti kurucusu ve il başkanlığından gelen bir süreci var. Bizim de Gaziantep'de eşim ve benim ile kuruluştan gelen bir geçmişimiz var. Özellikle 2002 ruhu dediğimiz bizim için büyük bir okul olan dayanışmanın ve kardeşliğin en güçlü olduğu dönemde bir ve beraber çok güzel çalışmalar yaptık. Genç milletvekili olarak girdiğimiz alanda hepimiz çok ciddi bir tecrübe kazandık" diye konuştu.

 

 

GÜNEYDOĞU'DA YAPTIĞI ÖNEMLİ ÇALIŞMALARIN BİREBİR ŞAHİDİYİM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın AK Parti Genel Merkezi'nde teşkilat başkanlığı yaptığı dönemde, Güneydoğu Anadolu Bölgesi sorumluluğu yaptığını ve bölgede teşkilatların huzur ve barışı için önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Başkan Fatma Şahin, "Sayın başkanımızın teşkilat tecrübesi de var. Benim genel merkez kadın kolu başkanlığım döneminde, sayın başkanımız da teşkilat başkan yardımcılığı yaptı. Güneydoğu ile Gaziantep'ten sorumluydu. Oradaki yaptığı çalışmalarda teşkilatlarımızın huzur ve barışı için Güneydoğu'nun yeninden yapılanmasında onun tecrübesinin ve yaptığı çalışmaların ne kadar önemli olduğunun birebir şahidiyim"

 

TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM İSTEDİK

"Parlamento tecrübesinden sonra ikimizde büyükşehir belediye başkanı olarak görevimizi sürdürüyoruz" diyen, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Çok önemli bir makam. Doğumdan ölüme herkesin yaşamına dokunan ve yüreğini tutan bir makam. 2. yılımızı doldurduk. Sayın başkanım benim gördüğüm kadarıyla bu görevi çok severek yapıyor. Sevdiğiniz zaman da başarı beraberinde geliyor. Biz de hem şehrimizde hem de bölgede bir büyükşehir belediye başkanı olarak bu hassas dönemde önemli çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantıların önemi tecrübe paylaşımı ve birlikte daha neler yapabiliriz diye fikir alış verişinde bulunmak. Bu bakımdan da bütün belediye başkanlarımızla bir araya gelerek ortak bir konuda tecrübe paylaşmasını ve bundan sonraki bir süreçte ortak sorunlara, ortak çözümler nasıl üretebiliriz bu bakışı güçlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

ORDU'NUN ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜNÜ GÖRDÜM

Daha önce Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı yaptığı dönemde, Gaziantep milletvekilliği döneminde ve 61. Hükümette, Aile ve Sosyal Politikalar Kurucu Bakanı olarak Ordu ilini ziyaret ettiğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin; "Şimdi, Ordu iline adım attığım andan itibaren yerel kalkınma gözü ile baktığımda sayın başkanımızın ve ekibinin Ordu'yu çok hızlı bir şekilde dönüştürdüğünü gördüm. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bir kardeş olarak gücümüzü birleştireceğiz ve ülkemizin kalkınmasında hep birlikte 78 milyonun huzuru ve barışı için mücadele edeceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

GAZİANTEP'DE TEDES UYGULAMASINA GEÇTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye ziyareti sonrası Ordu'da uygulamaya konulan Trafikte Elektoronik Denetleme Sistemi  (TEDES) ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi'ni ziyaret etti. TEDES sisteminin Gaziantep'de yeni kurulduğunu belirten Başkan Şahin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve yetkililerden sistemin çalışmasıyla ilgili bilgi aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde