24 Temmuz 2024

ÇAMAŞ’TA İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

  • PDF

Çamaş ilçe merkezi ile Uzunali Mahallesi’ne temiz ve yeterli içme suyu temin edilmesi amacıyla OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.

PROJE İHALE EDİLDİ, YER TESLİMİ YAPILDI

2016 yılı yatırım çalışmalarına start veren OSKİ Genel Müdürlüğü, yıl içerisinde hayata geçireceği yatırımların ihalesini yaparak imalat çalışmalarına başlıyor.

2,5 AYDA BİTECEK

OSKİ tarafından Çamaş ilçe merkezi ile Uzunali Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacını karşılamak için hazırlanan proje, ihale edilerek yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Toplam 2,5 ay sürecek olan yatırımın saha faaliyetleri ve arazide imalat çalışmaları ise kısa bir süre içerisinde başlayacak.

11.822 METRE UZUNLUĞUNDA İÇME SUYU HATTI YAPILACAK

İlçenin içme suyu ihtiyacını uzun vadede çözecek yatırım kapsamında, yeni içme suyu hatları ve su depoları yapılacak. Muhtelif çaplarda polietilen ve duktil font boru türleri kullanılarak 11.822 metre uzunluğunda içme suyu hattı inşa edilecek. Ayrıca içme sularını düzenli bir şekilde toplamak amacıyla 1 adet su alma yapısı, 50 m3’lük 1 adet içme suyu deposu ile birlikte 1 adet terfi binası inşa edilecek. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde