24 Temmuz 2024

ESNAFTAN TERÖRE TEPKİ PANKARTI

  • PDF

İlçemizde faaliyet gösteren İnterbag Çuval ve Ambalaj firması teröre tepki göstermek amacıyla tabelasını siyah pankartla kapattı.

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına sert bir dille eleştiren firma sahibi Sertan Abalı, “Terörü Lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Yüce Türk Milletine baş sağlığı dileriz” yazılı pankart ile vatandaşlardan taktir topladı.

Millet olarak zor bir dönemden geçiyoruz diyen Abalı; “Birlik ve beraberliğimize kast edenler, ülkemizde kaos ortamı oluşturmak istiyor. Her gün yaşanan bu terör saldırıları, Türkiye’nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılan saldırılardır. Terör örgütleri milli birliğimizi bozmaya kalkışıyor. Bu ülkede hepimiz kardeşiz ve bu kardeşliğimizi kimse bozamaz. Tarihe de bakacak olursak, bu ülke ne zaman ayağa kalkıp şahlanacağı vakit, önümüze hep bir problem çıkmıştır. Bu duyarlılığın da farkına varılmasını istiyoruz. Bende teröre olan tepkimi işyerimin tabelasına astığım pankartla duyurmak istedim. Ülkemizin bütünlüğüne kasteden bu terör saldırılarını kınıyor ve tekrarı yaşanmaması için herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyorum. Canımızı en derinden acıtan bu hain saldırı sonucunda yaşamını yitiren herkese Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde