14 Mayıs 2024

Yangın & Bursalıoğlu gemi aldı

  • PDF

hasim10-4-2013Yangın & Bursalıoğlu aileleri ticaret de güç birliği oluşturdu.

 Fatsalı hemşerilerimiz Hasan Bursalıoğlu, Barboros Yangın ve Burak Yangın kuru yük gemisi aldılar ve artık uluslar arası sularda yük taşımacılığı yapmaya başladılar.

   Konu ile ilgili bir açıklama yapan Haşim Bursalıoğlu: “Oğlum Hasan Bursalıoğlu, Fatsa Dış Ticaret Ltd’nin yönetim kurulu başkanı olan ve Azerbaycan’da yılın iş adamı seçilen ve vergi rekortmeni olan dünürüm Cemal Yangın’ın oğlu damadım Barbaros Yangın ve damadımın kardeşi Burak Yangın BHB Ulus Denizcilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye bağlı bir şirket kurdular. Aldıkları geminin adını da torunumuzun ismi olan MV BENAN koydular. 1983 yapımı, 3019 groston olan geminin tonajı ise 5151’dir. Toplam maliyeti kendilerine 1 Milyon Dolar seviyesinde mal olan geminin Fatsa’mıza ve şirketimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Aileden gemici olduklarını belirten Haşim Bursalıoğlu, “Ailemiz zaten gemi taşımacılığı işi yapmakta. Oğlum, damadım ve kardeşi yeni bir gemi aldılar. Aile mesleğini devam ettirmekteler. Sektöre yabancı değiliz.” Açıklamasında bulundu.

Dünür olduktan sonra aile bağlarını daha da güçlendiren Yangın ve Bursalıoğlu ailelerinin, ticaret hayatında güç birliği oluşturmalarından dolayı kutluyor, bu birlikteliğinde hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde