24 Temmuz 2024

İKİZCE İMAM HATİP LİSESİ 5 KATLI VE 18 DERSLİKLİ OLACAK

  • PDF

Eğitim alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesine yapılacak 18 derslikli İmam Hatip Lisesinin ihalesini gerçekleştirdi.

 

Ulaşımdan altyapıya, spordan eğitime, Ordu’nun geleceğine yön verecek yatırımları hayata geçirmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, eğitim yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Projesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan İkizce İmam Hatip Lisesi binası ihale edildi.

 

EĞİTİME KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK

 

İkizce İmam Hatip Lisesinin yapımı ile ilgili açıklamada bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Şimdiye kadar eğitim yatırımlarına ciddi anlamda destek olduk. Altınordu ilçemize çok güzel bir imam hatip lisesi kazandırdık. Birçok okulumuzun fiziki şartlarının iyileştirilmesine katkı sağladık. Şimdi de İkizce ilçemize bir imam hatip lisesi kazandıracağız inşallah. 18 derslikli olacak lise binasının ihalesini yaptık. İnşaat çalışmaları kısa sürede başlayacak” dedi.

 

4.258 m2’lik bir alan üzerine inşa edilecek binanın toplam kapalı alanı 3.358 m2 olacak. Her bir katı 670 m2 büyüklüğündeki 5 katlı binada; 18 adet derslik, 1 laboratuvar, 1 bilgisayar odası, 1 bay mescidi, 1 bayan mescidi, şadırvan, 2 öğretmenler odası, rehberlik odası ve 3 adet yönetici odası bulunacak.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde