24 Temmuz 2024

Vali Balkanlıoğlu, Ulubey İlçesinde

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında bazı  ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ulubey İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Ulubey Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Kaymakamlık hizmet binası önünde Kaymakam  Emrullah Temizkan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Turgay Baran,  Belediye Başkanı  İsa Türkcan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Amir Vekili Başkomiser Mehmet Ali Garip ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, ilçenin tarihçesi, tarihi turistik yerleri, sağlık, tarım, hayvancılık, ekonomi, güvenlik, sağlık, Kaymakamlık tarafından yürütülen projeler ve yapımı devam eden yatırımlar ile ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na brifing verdi.

Vali Balkanlıoğlu, Kaymakamlık olarak okullar başta olmak üzere sağlık ve diğer kurumların çok sık ziyaret edilerek yapılan çalışmaların yerinde takip edilmesi gerektiğini belirterek, "Bize verilen talimat, benim şimdiki yaptığım gibi sizin de ilçenizdeki daireleri gezip,  işler  yürüyor mu? Zamanında işliyor mu? Herkes aldığını hak ediyor mu? Görevlerini tam yapıyorlar mı? Kamu çalışanlarına eğitim veriliyor mu? İşlerin yerine getirilip, getirilmediği yakından takip ediliyor mu? Denetim en önemli görevdir. Bizler işte böyle çalışacağız. Bizim görevimiz bunları hatırlatmak görmek" diye konuştu.

Ulubey İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla yapılan projelerin başarılı olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan'a teşekkür etti.

Ulubey Belediye Başkanlığını Ziyaret

Vali Balkanlıoğlu, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ulubey Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı İsa  Türkcan'dan belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İsa Türkcan, "Sayın Valimiz İlçemizi defalarca ziyaret etmiştir ve bu coğrafyayı çok iyi bilmektedir. İlçemizin tanıtımına çok büyük katkı sunmuştur. İlçemizde bulunan Ohtamış, Kadıncık şelaleleri başta olmak üzere Sayın Valimiz tarafından başlatılan tanıtım çalışmaları meyvesini vermeye başladı ve turizme çok büyük katkı sağladı. Sayın Valimi İrfan Balkanlıoğlu'na tanıtım çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Ordu’nun bütün ilçelerini, tüm güzellikleriyle birlikte tanıtmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Vali Balkanlıoğlu da, "Ulubey, Ordu'nun en güzel ilçelerinden bir tanesi ve göç veren bir ilçemiz. Bizler de yaptığımız tanıtım çalışmaları ile buradaki güzellikleri tanıtmaya çalışıyoruz. İlçedeki şelaleler görülmeye değer. Ordu'nun bütün ilçelerinin güzelliklerinin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Tanıtım çalışmalarımız devam edecek. Sizlere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Ziraat Odası’nda Muhtarlarla Biraraya Geldi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ulubey ilçesindeki programı kapsamında Ziraat Odası’nda muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Balkanlıoğlu, ”Muhtarlık unvan olsa da devam ediyor. Her ne kadar köy tüzel kişiliği olmasa da insanlar size itimat etmiş muhtar olmuşsunuz. Yollarda arıza varsa, sular akmıyorsa, kanalizasyon sisteminde sorun oluyorsa, yol ve köprü konularında da bir sıkıntı söz konusu ise vatandaş  sizlere konuyu iletiyor. Bu tür İhtiyaçlar bitmeyeceği için unvanınız ne olursa olsun, sizden bunu talep ediyorlar. Bunda da vatandaşın hakkı var. Çünkü,  seçilmişsiniz seçilmekte güzel bir şeydir seçilerek makama gelmek ve vatandaşların iltifatına mazhar olmak güzel bir şey” diye konuştu ve muhtarlardan bulundukları bölgelerde gezmeye, görmeye değer olan yerleri tespit edip, valiliğe bildirmelerini istedi.

Vali Balkanlıoğlu, ”Siz muhtarlarımızdan gelen önerileri değerlendirelim ve turizme kazandıralım” şeklinde konuştu.

SYDV Kanalıyla Yapılan Evde Yılmaz Ailesini Ziyaret

Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla yaptırılan evde Yılmaz ailesini ziyaret etti.

İlçenin Kadıncık mahallesinde yaşayan 74 yaşındaki Muhsin Yılmaz, eşi Münire Yılmaz ve engelli oğlu Hakan Yılmaz’ı yeni evlerinde ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, aile ile bir süre sohbet etti ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yılmaz ailesi, Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret dolayısıyla  teşekkür etti.

Silah Fabrikasına Dönüştürülen Eski Cezaevi’nde İnşaat Çalışmalarıyla İlgili Bilgi Aldı

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ulubey ilçesindeki programında son durağı eski cezaevi oldu.

Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K 2 Tipi Cezaevi binasının, silah fabrikasına dönüştürülecek olması nedeniyle inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Balkanlıoğlu, “Silah fabrikasının tamamlanmasıyla birlikte ilçe ekonomisine  katkı sunulacaktır. Bizler de  çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldık. Bu fabrikada insanlarımıza istihdam sağlanmış olacak” dedi.

 Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ulubey  İlçesindeki programını tamamladıktan  sonra Ordu'ya hareket etti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde