24 Temmuz 2024

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ ENVER YILMAZ HAYIR KERMESİNİ ZİYARET ETTİ

  • PDF



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çoruh, Ak Parti İlçe Başkanımız Abdullah Uçar ve beraberindeki ekip ile Fatsa İlçe Müftülüğünün Kutlu Doğum Haftası nedeniyle açmış olduğu gıda, giyim ve el sanatları kermesini ziyaret etti.
 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz kermesi gezerken hayır amacı ile bol miktarda alışveriş yaptı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve beraberindeki ekip kendilerine yapılan ikramın ardından kermesten ayrıldılar.

 KERMES GELİRİ 04-06 ÇOCUKLAR İÇİN YAPILACAK OLAN BİNAYA
Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can kermes ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu seneki Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediğimiz kermesten elde edilecek gelir ile Fatsa’mızda 04-06 yaş grubu çocuklarımız için bir merkez oluşturmak istiyoruz. Bu kermesten elde edilecek mebla ile bu merkezin temelini atmak için bir katkıda bulunmak istiyoruz inşallah hayırlı olacak. Son yıllarda 04-06 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim öğretimin çok daha önemi ortaya çıktı. Hassaten Diyanet İşleri Başkanlığımızın ilçe müftülüklerine bu noktada gayret göstermesi gerektiği konusunda talimatlar verildi biz de bu sene bunu malumlarınız başlattık. Bu anlamda müftülük bünyemizde tam 7 tane sınıf açtık. Bize müracaat edenlerin ancak yüzde 40’ına ancak cevap verebildik bu demektir ki yüzde 100’üne cevap verebilmemiz için en azından 17-18 sınıf açmamız gerekiyor. Bunun içinde Fatsa'da otogara yakın bir yerde 800 metrekarelik bir arsamız var o arsaya inşallah 04-06 yaş grubu çocuklarımıza eğitim vermek için bir bina yapmayı düşünüyoruz. Bu vesile ile kermesimizi ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum, bizleri onure ettiler.” dedi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde