14 Mayıs 2024

Halk Eğitim Merkezi öncülüğünde Muhteşem TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

  • PDF

0812141610-4-2013Fatsa Halk Eğitimi Merkezinde 04/01/2013 tarihinde açılan Türk Sanat Müziği Hicaz Makamı ve Repertuar Eğitimi Kursu bünyesinde oluşturulan Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu Cumartesi akşamı Fatsa Belediye Kültür Sarayında muhteşem bir konser verdi.

Koronun şefliğini Hayri ŞENSU ve Genel Koordinatörlüğünü Hasan BAYAR ‘ın yaptığı konserde Saz Sanatçıları ;Ney ;Mustafa GÜVENKAYA, Kemanlar; Osman GÜMÜŞLÜ, Utku ŞENSU ve İlyas SÖNMEZ, Klarnet; Vasıf Arda KANTARCI, Kanun; Kenan SEYİTOĞLU, Udlar; Ali Erten GENÇ, Kadir ÖZYILMAZ ve Umut ŞENSU, Ritm; Cumhur SAĞLAM, Melih Gazi UYSAL, Ses Sanatçıları ;Hasan BAYAR,   Yüksel KAYTAZ,     Elif CEYLAN, Tevfik TAŞ ,Zekai KIŞAN, Yusuf AKDENİZ, Süheyla TÜRE, Yasemin COCİ, Birgül ŞENSU, Mustafa KORKMAZ,   Şensu PAZARBAŞI, Asuman ŞİRİN, Ayşe VARAN, Osman Nuri CEVAHİR, Yusuf DOKUZ, Ümran DURSUN,   Nezaket BAYIR, Meltem DOKUZ, Harika KARAMUSTAFA,   Namiye ERBİL,   Ayşe ŞAHİN, Pakize KAPLAN, Celile YILDIZ, Yeşim KURU, Belgin TEPE, Nursel UYGUN, Suat GÜVEN, Özgür DOĞAN, Zehra YILDIRIM, Meli KESKİN, Müge YAŞAR ve Zeki YAŞAR şarkıları icra ettiler.

Konsere Misafir Sanatçı olarak katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Sanat Müziği Korosu Sanatçılarından Neyzen Mustafa Güvenkaya konserin 2. bölümünün başında izleyicileri mest eden bir ney dinletisi sundu.

Yoğun bir talebin olduğu ve bir çok kişinin ayakta takip etmek zorunda kaldığı konsere; Fatsa Kaymakamı Bekir ATMACA, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN, Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet BALIK , Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Fatih ÇETİL, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih SÖZEN, İl Genel Meclis Üyeleri Atıf YÜKSEL ve Murat CAN , Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ERDEM, Ünye İlçe Müftüsü Aydın YIĞMAN, Ünye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut KARABULUT, Perşembe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati ÖMERUSTAOĞLU, Kurum müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Samsun ve Ordu musiki dernekleri temsilcileri ve müziksever vatandaşlar katıldı.

Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal ACAR; Bu gecenin hazırlamasında emeği geçen herkese ve birbirinden güzel eserleri sunun saz ve söz sanatçılara teşekkür ederken, dinleyicilere ise katıldıkları için şükranlarını sundu.

Acar ; Konser için Belediye Kültür Sarayını Halk Eğitimi Merkezine tahsis ettiği için Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN ‘a ve çalışmalarındaki üstün gayretten dolayı Koro şefi Hayri ŞENSU’ya, Halk Eğitimi Merkezine desteklerini esirgemeyen Fatsalı Esnaflara teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde