14 Mayıs 2024

Emniyet Müdüründen Nezaket Ziyareti

  • PDF

DSC 002210-4-2013Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü kapsamında, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan Fatsa Belediye Bşk. Yrd. Bülent Yücetepe’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette ile ilgili kısa bir açıklama yapan, Başkan yardımcısı Bülent Yücetepe, emniyet teşkilatının Polis Haftası'nı kutlayarak , "Bilindiği gibi her yıl Polis Haftası kutlanıyor. Bugün de İlçe Emniyet Müdürümüz   Belediyemize gelerek nezaket ziyaretinde bulundular. Ben gece, gündüz demeden mesai kavramı olmadan büyük özveri ile çalışan polislerimizin, Polis haftalarını kutluyorum. Bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarı diliyorum. Gerçekten biz evimizde rahat uyurken onlar dışarıda nöbet tutuyor. Bizim güvenliğimiz için hem polisimiz hem de diğer güvenlik güçleri özveri ile çalışmakta. Ben bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan’da, Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe ye teşekkür etti.

Belediyemizle her zaman Uyum içersin de çalışıyoruz, kurumumuza her zaman destek oluyorlar, Başta Başkanımız Hüseyin Anlayan bey olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde