24 Temmuz 2024

YENİ TEŞKİLAT ŞEMASINA GÖRE ATAMALAR YAPILDI

  • PDF

14 Nisan 2016 tarihinde Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Olağan Toplantısı’nda teşkilat şeması ile ilgili değişiklik yapılmasına ilişkin karar kabul edildi. Kabul edilen Büyükşehir Belediyesi yeni teşkilat şemasına göre atamalar yapıldı.

 

Yapılan değişikliklere göre; İhale ve Satın Alma Şube Müdürü Sedat İpek Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü görevini yürüten Üstün Bol Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına ve yeni kurulan Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığına da Özgür Dayı atandı.  Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Oktay Şener Muhtarlıklar ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığına getirilirken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına atanan Bülent Gül ayrıca Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevini de yürütecek.

 

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANI SEDAT İPEK

 

01 Mart 1976 yılında Rize ilinde doğan Sedat İpek, ön lisans eğitimini Niğde Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'nda, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamış olup Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

 

2004 yılında Adalet Bakanlığında Ceza ve İnfaz memur olarak atanmış ve 2007 yılına kadar bu kurumda çalışmıştır. 2007-2014 yıllarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Şube Müdürlüğünde ihale komisyon servisi yetkilisi ve şef olarak görev yapmıştır. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerden sonra Ordu Büyükşehir Belediyesine naklen geçiş yaparak İhale ve Satın Alma Şube Müdürlüğüne atanmıştır. 18.04.2016 tarihi itibarıyla Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine atanmıştır.

 

TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANI ÖZGÜR DAYI

 

1974 yılında Sivas ilinde doğan Özgür Dayı, 1995 yılında Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğünde memuriyete başlamıştır. 1996 yılında İETT Anadolu İşletme Bölge Müdürlüğünde Hareket Memuru olarak göreve başlamıştır. 1996 ile 2000 yılları arasında Tevzi Memurluğu, 2000-2003 yılları arasında Anadolu Hareket Şefliği ve Kadıköy Bölge İşletme Şefliği yaptıktan sonra 2003 Aralık ve 2004 Mayıs ayı arası vatani görevini kısa dönem olarak ifa etmiştir.

 

2004 ile 2005 Taşıtlar Dairesi Başkanlığına bağlı Minibüs ve Diğer Taşımacılık İşletme Şefliği yapmıştır. 2005 ile 2009 yılları arasında Sultanbeyli ile Üsküdar Bölge İşletme Şefliği görevini yapmıştır. 2009 yılında naklen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Gebze Bölgesi Ulaşım Şube Müdürlüğü görevine başlamıştır. 2002 yılında, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olmuş,  2012-2014 eğitim öğretim döneminde başladığı Bahçeşehir Fen Bilimleri Enstitüsünde Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığında Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta iken Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı görevine atanmıştır.

 

PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR DAİRESİ BAŞKANI ÜSTÜN BOL

 

1973 yılında Ordu ilinde doğan Üstün Bol, Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.

1997 – 2001 yılları arasında İstanbul’da özel sektörde çeşitli altyapı ve üstyapı firmalarında mühendis ve şantiye şefi olarak çalışmıştır. 2001 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığında çalışmaya başlamıştır. Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimlerinde görev yaptıktan sonra Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Etüd Proje ve İdare İşler Müdürlüğü görevini yürütürken Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğüne atanmış olup 18.04.2016 tarihi itibarıyla Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına atanmıştır.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde