24 Temmuz 2024

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2 YILLIK SÜREÇTE FATSA’YI TEĞET GEÇMİŞTİR”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz, Ordu ilinin büyükşehir olmasının ardından geçen iki yıllık süreçte, yatırım ve hizmet noktasında Fatsa ilçesinin teğet geçildiğini ifade etti.

Fatsa adına taahhüt edilen projelerin sözlü taahhütlerden ibaret olduğunu belirten Başkan Yılmaz, projelerin hayata geçirilme noktasında daha somut adımlar atılması gerektiğine vurgu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisinde yaşanan kurultay sürecine ilişkin de bir değerlendirme yapan Hayati Yılmaz, Genel Merkezin muhalif kesimlere baskı uygulayarak parti teşkilatlarını feshetme yoluna gittiklerini dile getirdi.

“Fatsa adına kaybedilen koca iki yıl var”

Ordu ilimizin büyükşehir olmasından dolayı başlangıçta büyük bir kaygı yaşadığını söyleyen Yılmaz, yaşadığı bu kaygının yerini sevince bırakacağı günleri dilediğini sözlerine ekleyerek açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı olarak Ordu Büyükşehir Belediyesinin iki yıllık sürecini Fatsa adına değerlendirecek olursam, büyükşehir belediyesine dönüşen Ordu’da Fatsa’ya yapılan bir hizmet göremiyorum.  Büyükşehir Belediyesi yapılması planlanan bir takım taahhütler ifade ediliyor ancak şu aşamaya kadar sadece söylemde kaldığını görüyoruz.  İki yıllık süre içerisinde Fatsa’mıza yapılan temel bir hizmet bulunmuyor. Muhakkak ki lokal bazda bir takım hizmetler yapılmıştır ama belediyecilik olarak Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa halkına yapmış olduğu bir hizmet yok. Devamında yapılacak mıdır merakla bekliyoruz. İki yıllık süreyi kamuoyunun ve basınımızın takdirine bırakıyorum. Eğer Fatsa ilçe merkezinde ve beldelerinde iki yıllık süreçte yapılmış bir hizmet varsa paylaşılmasını isterim. Fatsa adına kaybedilen koca bir iki yıl var. Bu süreci muhalefet partisi ilçe başkanı olarak üzülerek takip ediyorum. Fatsa için taahhüt edilen Harikalar Diyarı ve Cumhuriyet Meydanı projeleri sadece sözlü beyanda kaldı. Somut hiç bir hukuki altyapının da olmadığı kanaatindeyim. Şunu ifade edebilirim ki, Ordu Büyükşehir Belediyesi 2 yıllık süreçte Fatsa’yı teğet geçmiştir” dedi.

“Teşkilatları feshetme yoluna gidiyorlar”

Üzülerekten ifade ediyorum ki Milliyetçi Hareket Partisinde Genel Başkanlık makamı tartışılır hale geldi diyen Hayati Yılmaz, MHP İlçe teşkilatlarında yaşanan istifalar hakkında da açıklamalarda bulundu: “Parti içerisinde yaşanan bir takım olaylar bizim üzerimizde oluşturmuş olduğu psikolojik bir moral bozukluğuyla birlikte kamuoyunda bir oy kaybına dönüşmeye başladı. Bizlerde ülkücü iradeyi temsilen teşkilat başkanları ve üst kurul delegesi olarak partimizin içinde bulunduğu bu kötü gidişata dur demek için kurultay ile faaliyete geçtik. Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcımız parti adına olan bu kaygıyı kendi şahıslarına yönelik görüp, kendileri hedef alınmış gibi değerlendirip, muhalefet kesimin üzerine bir baskı uygulamaya başlamışlardır. Teşkilatları feshetme yoluna gidiyorlar. Bu sağlıklı bir çözüm değildir ve parti içi demokrasiye zıt bir davranış modelidir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı olarak şahıslara endeksli siyasi anlayışı değil, kurumsal bir yapı içerisinde partimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni Haber

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde