24 Temmuz 2024

HALKTAN ALIP HALKA VERMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ

  • PDF

Fatsa Yardım Sevenler Derneği düzenlemiş olduğu yardım gecesi ile üniversite öğrencilerine burs imkânı sağlayarak, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Fatsa insanının yardım hususunda çok duyarlı olduğunun altını çizen Dernek Başkanı Nimet Koç, halktan alıp halka vermenin onurunu yaşadıklarını dile getirdi.

Büyük bir gönüllülük anlayışıyla, insan sevgisi ve vatan sevgisiyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz diyen Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç: “Gayesi insanlığa hizmet olan derneğimizin, bu amacına ulaşabilmesi için göreve geldiğimiz 16 yıldan bu güne kadar sizlerin desteğini güvencini hep arkamızda hissettik. İlçemiz imkanları ve imkansızlıkları içinde, gerektiğinde imkanları zorlayarak insan onurunu zedelemeden insanca yardım prensibi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizi, yüreğimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedik. Halktan alıp, halka vermenin onuruyla yüzlerce öğrenciye katkı bursları vererek onları mezun ettik. Bu öğretim yılında 40 üniversite öğrencisine katkı bursu vermekteyiz. Binlerce ihtiyaç sahibi insanın ayni ve nakdi desteklerle yaralarını sardık. Şubemize kalıcı bir dernek binası kazandırdık. Kırsal ve köy okullarına çeşitli yardımlar yaptık. Birçok bayanımıza çeşitli firmalarda iş imkanı sağladık. Çeşitli zamanlarda halkı bilinçlendirici, eğitici, aktivitelere imza attık. Bu çalışmalarımıza katkı sağlayan değerli bağışçılarımıza her fırsatta minnettar olduğumuzu dile getiriyoruz. Büyük bir gönüllülük anlayışıyla, insan sevgisi ve vatan sevgisiyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.  YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde