14 Mayıs 2024

Ofisimizi ziyaret eden dostlarımız

  • PDF

DSC0508717-4-2013Yeni ofisimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karabayrak Mühendislik ve Müteahhitlik şirketi sahipleri Yekcan ve Serkan Karabayrak kardeşler, “Böyle bir ofis Fatsa’da bir ilk olmakta. Gazete ve matbaalar okuyucusuna daha kısa yoldan ulaşabilmek için bu tür yapılanmaları takip etmeli. Yeni Haber Gazetesi de bu yeniliklere ayak uydurarak, Yavuz beyin açılım ve yeniliklere ayak uydurduğunu göstermekte.” dediler.

 

 

DSC0509017-4-2013Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Müdür ve Müdür Yardımcıları ofisimizi ziyaret etti.

Çay sohbeti yapan heyet, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ofisimizden ayrıldılar.

 

 

DSC050917-4-2013Fatsa Kızılay Şubesi Başkanlığını 15 yıl üzerinde başarıyla sürdüren Sinan Oral çay sohbetine geldi.

Sohbetinin tadı her zamanki gibi şeker tadında olan Sinan Oral, ziyaretinde yine gündeme dair yorumlarda bulundu.

 

 

DSC0509417-4-201320. dönem Ordu Milletvekili Müjdat Koç yeniliklerin kurumsallık getirdiğini beyan ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

 

DSC0509717-4-2013Serbest Muhasebeci, Mali Müşavir Ayhan Çavuşoğlu her zamanki samimiyetiyle “dost ziyaretine geldim” dedi.

 

 

DSC0509817-4-2013Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ile Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Ömeroğlu yorgunluk attılar.

Hem ziyaret hem de sohbet amacıyla uğradıkları ofisimizde Emine ve Yavuz Selim Eser’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

19 Nisan’da düzenledikleri gecenin bilet satışı için ziyaretlerde bulunduklarını açıklayan Koç ve Ömeroğlu, “mola verdik çaylarımızı içelim” dediler.

 

 

DSC051017-4-2013Eczacı Süleyman Çürüksu her zaman dostluklara önem veren bir tavır içindedir. Bu duyarlılık çerçevesinde ofisimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

 

DSC0510217-4-2013İstanbul Fatsalılar Derneği Başkanı Avukat Özlem Hazinedar yeni ofisimizi hem ziyaret etti, hem de tiyatro davetiyesi verdi.

26 Nisan 2013 Cuma günü akşamı “Asi Kuş” isimli Ali Poyrazoğlu’nun oynadığı tiyatro için davetiye bırakan Özlem Hazinedar, “Etkinliğimize bulunmanızı diliyorum. Yeni işyerinizin hayırlı olması dileklerimi sunarım.” Dedi.

Özlem Hazinedar ziyaretini Ertuğrul Özgen ile gerçekleştirdi.

 

DSC0510617-4-2013Kurtuluş İlkokulu öğretmeni Beytullah Gençtan yeni ofisimizde çay sohbetleri yapıyor.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’in akrabası olan Beytullah Gençtan, Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğünden ilçemiz Kurtuluş İlkokuluna atanmıştı. Kızının Fatsa Fen Lisesi öğrencisi olmasından dolayı kendi isteği ile Fatsa’ya tayin isteyen Gençtan, gazetemiz ofisinde çay sohbetleri yapıyor.

 

DSC051117-4-2013Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş hayırlı olsun ziyareti sırasında Fatsa’nın tercihinin sanayi olduğunu belirtti.

Şu an Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde 2250 işçi istihdam edildiğini açıklayan Karataş, alan genişlediğinde 7500 civarında istihdam yaratılacağını vurguladı.

Yeni ofisimizin çok güzel olduğunu beyan eden Tayfun Karataş, hayırlı olsun dileklerini sundu.

 

DSC0511217-4-2013Fatsa Siemens, Bosch Servisi sahibi Ahmet Sarıdiken “Bu ofis Yavuz abiye yakışan bir ofis olmuştur” dedi.

Yeni Haber Gazetesi ve Fatsa Matbaası bizim gözbebeğimizdir diyen Ahmet Sarıdiken, çay kahve sohbetinin ardından hayırlı kazançlar dileyerek, kurumsallaşmanın yeni açılımlarla olduğunu vurguladı.

 

DSC05117AK Parti Fatsa İl Genel Meclis Üyesi Atıf Yüksel “Büyükşehir olmamızın büyük kazanımları olacaktır” dedi.

Yeni ofisimize yaptığı ziyarette gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile kısa bir sohbet yapan Yüksel “İl Genel Meclisimiz bu dönem son görevini yapıyor. İl Özel İdaresi de Büyükşehir’e dönüşüyor. Artık hizmetler belediyeler kanalıyla yapılacak. Umarım ihtiyaç duyulan yatırımlar daha hızlı bir şekilde başarıya ulaşır.” Açıklamasında bulundu

Yeni ofisimizin de hayırlı olmasını dileyen Atıf Yüksel “Artık okuyucuya daha kısa yoldan ulaşmak gerekiyor. Siz bu anlayışa uygun bir yapılanma sergilemişsiniz. Tebrik ediyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde