24 Temmuz 2024

ALİ SEVER EV TEKSTİLİ VE ZÜCCACİYE MAĞAZASI AÇILDI

  • PDF

Ali Sever Ev Tekstili ve Züccaciye mağazası görkemli bir törenle açıldı.

Dumlupınar Mahallesi Sevgi Caddesi adresinde faaliyete geçen Ali Sever mağazasının açılışına, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, AK Parti eski İlçe Başkanı Fatih Sözen ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeni açılan iş yerimizin tatlı heyecanını yaşıyorum diyen mağaza sahibi Ali Sever Ali Sever: “Faaliyete açtığımız ev tekstili ve züccaciye mağazamızda birçok ürün çeşitliliğimiz var. Pierre Cardin, Emsan, Taç, Luoca Patısca, Brillant gibi bir çok markayı bünyemizde barındırıyoruz. Zaten yıllardır bu alanda faaliyetlerimizi sürdürüyorduk ve daha modern büyük bir yeni şube ile daha güzel hizmet sunmayı amaçlayarak burayı hizmete açtık. İş prensibi olarak müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürün sunma her zaman birinci hedefimiz olmuştur. Bundan sonra da bu doğrultuda sektörde var olmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizi ve yeni evlenecek olan çiftleri mağazamıza alışverişe davet ediyoruz. Bu gün açılış törenlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza katılan, çiçek gönderen ve telefonla arayarak iyi dilek ve temennilerini ileten herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yeni Haber Gazetesi olarak Ali Sever’e yeni iş yerinde bol kazançlar diliyor, hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde