24 Temmuz 2024

NUMAN KURTULMUŞ’UN DANIŞMANI AKTÜRK’TEN GAZETEMİZE ZİYARET

  • PDF

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan KURTULMUŞ’un danışmanı Gülsüm Derya AKTÜRK gazetemizi ziyaret etti.

Yerel basın ziyaretleri turuna çıkan Aktürk, bölge gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak; gazetemiz sahibi Yavuz Selim ESER ve gazetemiz Genel Müdürü Emre ESER ile Ordu gündemine dair sohbet etti.

Yerel basının önemine vurgu yapan AKTÜRK, “Yerelde ki sorunlara basın aracılığıyla vakıf oluyoruz. Bu da yerel basının bizler için ne kadar önemli olduğunun göstergesi oluyor.  Bundan sonraki süreçte de basınımızla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Ordu bazında ki sorunların çözümüne birlikte aracılık edeceğiz” dedi.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim ESER ise ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin büyümesi hususunda ki sürecin hızlandırılması noktasında Numan Bey’in katkılarını Fatsa adına beklediklerini ifade etti.

Gazetemiz Genel Müdürü Emre ESER ise, danışman Aktürk’le sohbeti esnasında ÖSYM’nin gerçekleştirdiği sınavların Fatsa’da yapılabilmesi konusunu gündeme getirerek, “Numan Bey’in Fatsa’ya bu kazanımı sağlayabilmesi için talepte bulunmaktayız” dedi.  

Danışman Aktürk notlarını alarak, Fatsa’nın ihtiyaç duyduğu bu konuları Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a birebir ileteceğini ifade etti.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde