24 Temmuz 2024

UÇAR: “HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, üye güncellemeleri ve ziyaretleri kapsamında Kabakdağı mahallesine ziyarette bulundu.

Başkan Uçar’a Kabakdağı Mahallesi ziyaretinde, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerinden Recep Ali Mutlu, Hüseyin Serdar, Yaşar Argın, Selim Genç ve Büyükşehir belediye meclis üyesi Süleyman Günal eşlik etti.

Seçim bitmiş olabilir ama bizler durmuyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar: “ Üye güncellemeleri kapsamında Kabakdağı mahallesindeki üyelerimiz ile bir araya geldik. Seçimlerin bitmesiyle birlikte bizler durmuyoruz. Çünkü seçimlerden çıkan sonuçlar doğrultusunda çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırıyoruz. Bu bağlamda Ak Parti Fatsa ilçe teşkilatı olarak haftalık toplantılar yapmaktayız. Ayda bir mahalle temsilcilerimizle bir araya gelmekteyiz. Bunun yanı sıra yine her ay ilçe meclis danışma toplantısı yapmaktayız. Toplantılarımız sadece ilçe teşkilatımızla sınırlı olmayıp, teşkilat olarak ayda bir süre zarfıyla il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte istişare toplantısı yapıyoruz. Son olarak 2 aydır devam eden üye güncelleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda mahalle koordinatörlerimiz, mahalle temsilcilerimiz, kadın kolları, gençlik kolları yönetimi, temsilcileri ve bu davaya gönül vermiş partililerimiz kendilerinin sorumluluğunda olan bölgelerde üye güncelleme işlemlerine başladılar. Tabi yapılan işlem sadece üye güncellemek değil, üye güncellemesi yapılırken vatandaşlarımızın istekleri, sorunları, dilek ve temennilerini de arkadaşlarımız not alıyor, istişare ediyorlar. Onların hallerini hatırlarını soruyorlar, genel başkanımızın, bizlerin selamlarını iletiyorlar. Bu şekilde hem üyelerimizin bilgi güncellemesini gerçekleştirmiş oluyoruz, hem de vatandaşımızın ayağına giderek, onları ziyaret etmiş oluyoruz. Partimize üye olmayan varsa onların yeni üye kayıtlarını yapıyoruz. Bizler sadece seçim süreçlerinde değil, her zaman her an yeni bir seçim olacakmış gibi aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu Organizasyonu gerçekleştiren İlçe Yönetim Kurulu üyemiz Selim Genç'e, Mahalle başkanımız Recep Eraslan'a ve Dernek Başkanımız Murat Sakız'a teşekkür ediyorum” dedi. YENİ Haber 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde