24 Temmuz 2024

“TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE FİKİRLERİNİZİ ORTAYA KOYMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam ve CHP Fatsa İlçe Teşkilatı üyeleri 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü günü kapsamında gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Yeni Haber Gazetesi olarak, olaylara, şahıslara objektif ve tarafsız bir yaklaşım sergilediğiniz için öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum diyen CHP Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam: “Biliyoruz ki her zaman tarafsız bir şekilde, bağlı olduğunuz ilkeleriniz doğrultusunda düşünce ve fikirlerinizi özgürce ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Fakat ülkemizde bu gün gelinen noktada basınımız düşüncelerini ortaya koyarken özgür bırakılmıyor, kısıtlanıyor ve yargılanıyor. Gerçekten örgütlü, hür ve bağımsız basın organlarına ihtiyacımız var. Bu bağlamda, kimsenin duygu ve düşünce ifadelerinden dolayı yargılanmadığı, her türlü baskı ve sansürden uzak, sesinizi daha özgür duyurabileceğiniz bir platformda yayın hayatınızı sürdürmenizi temenni ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak basına her zaman büyük değer ve önem veren bir parti olduk. 3 Mayıs Basın Özgürlüğü gününüzü en kalbi duygularımızla kutluyor, çalışma hayatınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam ve beraberindeki ilçe teşkilatı üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser: “Bizler için oldukça anlamlı bu günde bizleri ziyaret ederek iyi dilek ve temennilerinde bulunmanız şahsımı ziyadesiyle memnun etti. Tabi ki tüm meslektaşlarım gibi benim de temennim, gönülden icra ettiğimiz gazetecilik mesleğini daha özgür bir platformda sevgi ve anlayış çerçevesinde sürdürebilmektir. Ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde