24 Temmuz 2024

Geleneksel El Sanatları Karma Sergisi Açıldı

  • PDF

Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü tarafından “Geleneksel El Sanatları Karma Sergisi” düzenlendi.

Ordu Kültür ve Sanat Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışına Ordu Vali Vekili Turgut Subaşı, Üniversitemizin Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Tevfik Noyan, İŞKUR Ordu İl Müdürü İsa Kaymak, TBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mithat Akgün, SBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Kulaç,  ODÜ’lü akademik, idari personel ve öğrenciler, çeşitli liselerin öğrenci ve öğretmenleri ile basın mensupları katıldı.

Açılış kurdelesini Vali Vekili Turgut Subaşı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Balta ve Prof. Dr. Noyan ve TBMYO Müdürü Akgün’ün kestiği Geleneksel El Sanatları Karma Sergisinin açılış konuşmasını TBMYO Müdür Akgün gerçekleştirdi.Akgün konuşmasında el sanatları bölümü öğrencilerine ve akademisyenlerine teşekkür etti.

Sergide tezhip, minyatür, ebru, kaatı, nakış, dokuma, filografi, karakalem, suluboya, baskı ve dekoratif gibi çalışmalar sergilendi. İki gün boyunca ziyarete açık olacak olan Geleneksel El Sanatları Karma Sergisi, sanatseverlerin,  lise ve ilköğretim okullarından birçok ziyaretçinin beğenisine sunulacak.  

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde