14 Mayıs 2024

Aslancami Ortaokulu Türkiye Finalinde

  • PDF

IMG 077317-4-2013İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışmasının (BBE) Bölge Sergisi 09–11 Nisan 2013 tarihlerinde Samsun Grand De Lux Amisos Otel’de gerçekleştirildi. 

Samsun, Tokat, Amasya, Ordu, Kastamonu, Giresun ve Sinop illerinden sergiye gelen projeler Matematik, Fen ve Teknoloji öğretmenleri tarafından değerlendirilerek 406 projenin Bölge Bilim Kuruluna gitmesi uygun görülmüştür.

Bölge Bilim Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; 406 projeden 76 projenin sergilenmesine ve bu projelerden 8 tanesinin de Ankara da ki Türkiye Finallerine katılmasına karar verilmiştir.

İlimizden 12 projenin davet edildiği sergiye ilçemizden Aslancami Ortaokulu “Badem Kabuğundan Medefe”  ve “Pamuk Kozasından Medefe” projeleri ile , Yalıköy Ortaokulu “Yağlı Tasarruf” projesi ile  ve Yassıtaş Ortaokulu ise “Domuz Avşağı” projesi ile Samsun Bölge Sergisine katıldı. 

Bölge Bilim Kurulu Tarafından yapılan değerlendirme sonunda ilçemiz Aslancami Ortaokulu "Pamuk Kozasından Medefe" projesi ile Ankara Finaline gitmeye hak kazandı.

Samsun Bölge Sergisine katılan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, “Pamuk Kozasından Medefe” projesi ile birinci seçilerek Ankara Finalinde yarışacak olan Aslancami Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.DSCF645817-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde