14 Mayıs 2024

Dumlupınar’da Mükemmel Bir Kahvaltı Yaptılar

  • PDF

DSC 073817-4-2013Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Kahvaltımı Yapıyorum’ projesi kapsamında her Cuma günü farklı bir okulda yapılan kahvaltı programının dünkü adresi Dumlupınar İlköğretim Okulu oldu.
45 çeşitten oluşan kahvaltı menüsünü gören protokol mensupları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’ın, “Acayip şekilde bir kahvaltı dizaynı olmuş” demesi günün esprisi oldu. Ayrıca bir gün önceki Ortaokullar arasında düzenlenen Türk Halk Müziği Yarışmasında 4.olarak jüri özel ödülü alan Şevval Aydın isimli öğrenci, Kaymakam Bekir Atmaca’nın isteği üzerine “Zahidem” ve “Bayram Gelmiş Neyime” türkülerini seslendirerek kahvaltıya renk kattı.
Kahvaltıya Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Garnizon Komutanı Binbaşı Salih Gödek, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri,Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Tayfun Karataş, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve okul müdürleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan kahvaltıdan ayrılırken, “Çamaş ilçesine giderken davet üzerine bu kahvaltıya uğradım. Ama söylemek isterim ki acayip şekilde bir kahvaltı dizaynı olmuş” demesi Fatsa protokolünü ve okul idarecilerini mutlu etti. DSC 0733-17-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde