30 Nisan 2024

KAÇ YAŞINDA?

  • PDF
     Başbakan, Fetullah terör örgütü için 17 Aralık 2013 tarihini milat aldıklarını yineleyip duruyor. Hukukta milat varmıdır ki, tarih konulsun. Kabul edilen milatta neler olduğunu ve kimilerin bu tarihi milat ilan etmekten başka şansı olmadığını da herkes iyi biliyor! 
     Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’de  "Milat 17-25 Aralık sonrası süreçtir" diyerek, daha önceleri FETÖ'yü genel anlamda Türkiye'nin yararına işler yapan, dünyaya Türkiye'yi tanıtan ve Türkçe'yi öğreten bir eğitim hareketi gibi gördüklerini kaydederek, “meğer arka planda başka şeyler varmış. Askerimize karşı komplo ve kumpası FETÖ'nün yönetmesi...”  diye devam ediyor. O zaman ülkeyi kim yönetiyordu sorusuna yanıt vermek zorundasınız. 
     CHP Genel Başkanı ise , “FETÖ"nün miladının 17/25 Aralık değil; Erdoğan'ın da imzasının bulunduğu 2004'te alınan MGK kararı olduğunu savunurken, ülkenin önüne set çeken arka bahçeden çıt yok! 
     Genelkurmay eski başkanı Hilmi Özkök’de Kılıçdaroğlu’nu doğrular yönde; “FETÖ’ye karşı hükümeti 2004 yılında MGK kararlarıyla uyardık ancak pek fazla bir şey yapılmadığını gördük” deyince, Başbakan “Çıktı bir eski genelkurmay başkanı Nur cemaati izlenmelidir diye,  2004’te uyardık diyor. Ne zamandır cemaatler terör örgütü oldu. Hiçbir cemaat terör faaliyeti göstermeden terörist durumuna konamaz” diyerek soğancı paşaya çıkıştı! Afyon kampında milletvekillerine anayasa değişikliğiyle ilgili AKP’nin önereceği sistemin tam başkanlık olacağı mesajını vererek, “AKP yaparsa tam yapar, yarım yapmaz” dedi. Bunların, eski ortağı cemaat ile Ergenekon’da, Balyoz’da vb gibi Ay ışığı altında neleri tam yaptığını gördük!
     Bunlar kırk yıllık terör örgütü, bizim zamanımızda doğmadı,  palazlanmadı diyeceksiniz sonra da 2013’ün 17 Aralığını milat kabul edeceksiniz. Sizin zamanınızda doğmadıysa, kırk yıldan berisini ve yine sizin zamanınızda palazlanmadıysa da on dört yıldan berisini araştıracaksınız. Düşünce olarak yıllardır, siyaset olarak onbir yıl ortaklık yaparken,  iyiki doğdun deyip yaş günü pastasını beraber yerken güzel de yedikleriniz mide bulandırırken mi kötü. FETÖ’ile bu şekilde mücadele edemezsiniz...!
     Terör örgütüyle gerçek mücadele yapmak istiyorsanız doğum gününden itibaren tarihini bilmeniz gerekir. Örneğin Hz. İsa’nın doğum günü üzerinde 25 Aralık olarak anlaşmaya varılınca bu tarih Noel olarak kullanılmaya başlanmış. Bizde FETÖ’nün doğum gününde anlaşalım da süreci bilelim. Size göre Aralık ayının 17’sinde fetönün doğum günü kutlaması var. Gelemeyenler için sonraki sekizinci gün de alternatif doğum günü yapılabilir ama o tarih İsa’nın doğum günüyle çakıştığından yapmazsınız! Şayet doğumu 2013 ise, üç yaşını henüz bitirecek FETÖ bu kadar işleri kendi başına yapamaz. İşbirlikçileri ararsanız siyasetin içi doğru adrestir.
     Nüfus kayıtlarında 27 Nisan 1941, size göre 17 Aralık 2013’te doğmuş. Sahi FETÖ kaç yaşında? Anlaşamıyorsanız Fetullah’a soralım, tevellütün kaç?                                                      
 
Son Güncelleme: Çarşamba, 02 Kasım 2016 07:12
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde