30 Nisan 2024

GÖZÜNÜZ AYDIN!

  • PDF
    Kütahya Belediyesi'nin yeni evliler için bastırdığı ve nikahın ardından hediye edilen kitapta bilimselliğin dışında neler var neler... 
    Kadının ev işlerinde ve kocasının hizmetini görmedeki maharetini mi, 
    Bazı usuller uyulmadığı takdirde, doğacak çocukların ahmaklığını mı yoksa kekemeliğini mi, 
Çok eşliliğin rekabet yaratacağını mı istersiniz,
    Kitaba göre kadınların, artık evde işleri paylaşacağı ve beraberce dizlerinizi kırarak oturacağı  bir kuması olabilirmiş! Gözünüz aydın kadınlar!
    İster dolar ister dolmaz derken, Dolar başını almış gitmiş. Onlar dolup boşalırken sen yokuş aşağı gittiğinden yorulmayacağın için Türk Lira’mız seninde gözü aydın! 
     Türkiye’nin ilk büyü bozma ve cin hastanesi olarak tanıtılan “Manevi Şifa Merkezi”nin whatsapp ve facebook üzerinden iletişim kurarak faaliyetlerini sürdürdüğü söyleniyor. Helal olsun, cinlere de iletişim yollarını öğrettik ya! Artık korkumuz kalmadı en azından teknolojiyi cin çarpmaz. Gözünüz aydın modern bilimler!
    Halep’te yaşanan katliamı gerekçe göstererek ellerinde terör örgütü Hizb-ut Tahrir bayraklarıyla  Ankara’da hilafet çağrısında bulunanlar isteğiniz yola çıkmış geliyor! Sizinde gözünüz aydın!
     Silah tüccarları ve kandan beslenen dragonlar Suriye’den sonra satış yapacağınız yerleri bulmuş olmanız ve yeni savaşları yaratmanız gerekir! insanlık zaten ölmüş, canları cehenneme der paraları ceplersiniz! Onun için gelirinizin de gözü aydın! 
     Ülkemizin en acil sorunu olan başkanlık için koalisyon kuranlar! Hain terör örgütlerini sonra düşünürsünüz! Kardeş kardeş çözersiniz ve istikrarı getirirsiniz değil mi? Size de göz aydınlığı verelim! 
    Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevindeyken "Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum" diyen Prof. Dr. Bülent Arı, YÖK Denetleme Kurulu üyeliğine atanmış, diplomasız olanların da gözü aydın! 
    Dinlenmesi gerekenleri dinlemeyip de gerçeklerin ortaya çıkması yerine, çıkmaması için çalışan 15 Temmuz darbe girişiminin meclis araştırma komisyonu başkanı, “Kısa Kes Aydın Havası Olsun” dedikleri için daha fazla zorda kalmayacağın için senin de gözün aydın! 
 
    9 Aralık dünya yolsuzlukla mücadele gününde, Açık Yönetim Ortaklığı (AYO) Türkiye’nin aktif üyeliğini sonlandırarak pasif statüye geçirdi. Pasif statüye geçirilen ilk ve tek ülke olan Türkiye’nin örgütte söz ve oy hakkı kalmadı. Bu hale düşürenlerin de gözü aydın!
 
    Göz aydınlığı sizlere düştü. Acı, metanet, acil şifalar, baş sağlığı şehit anası olup ağlamaktan gözlerinden yaş yerine kan gelen analarımıza kaldı... 
    Sürekli yaslı ülkemize gerçekten gözün aydın diyebilme dileklerimle...
 
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde