06 Mayıs 2024

KEDİ-CİK...

  • PDF
     Kediler bir türlü gündemimizden çıkmıyor. 
     Çok yaramazlar! Gün olur trafoya girerler. Gün olur fare kovalarlar. 
     Kılık değiştirip ve kedicik ismi alarak villalarda yaşayıp her haltı karıştırırlar. 
     Tam makyajlı olarak müzik eşliğinde efendilerinin önünde herkesin kıskanç düşünceleri içinde kıvırta kıvırta oynarlar... Kediciklerin efendisi A. Oktar, Türk cemaat lideri, araştırmacı ve yazar olarak bilinip Adnan Hoca olarak anılırken, zavallı kediler fare avcıları ve köpek korkakları olarak bilinirler.
      Kediler, tüm memeliler arasında en uykucu hayvanlar olup günlerinin 16 saatini uyuyarak geçirirlerken, kedicikler 24 saat kıpır kıpır!
      Kediciklerin de kediler gibi son derece meraklı olduğu ve hatta casusluk seviyesinde çalıştıkları söylenmektedir!
      Kedilerin en belirgin özelliklerinden biri çok sakin ve mutlu olduklarında mırlamakken, kediciklerin efendisi de A9 Kanalında sürekli mırlıyordu. 
      Kediyi okşamanın kan basıncını düşürdüğü, kediciklerin oynamasının ise kan basıncını yükselttiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
      Kedi, hayatının neredeyse % 30'unu kendisini tımar ederek geçirirken, kedicikler ise muhtemelen o oranların çok üstünde efendilerini ve onun seçtiklerini tımar etmekle yükümlüdür.
     Kediler doğdukları gibi makyajsız yaşarken, kediciklerin ise efendilerinin kriterlerine göre estetik ameliyat oldukları ve bel ölçüleri alındığının yanında silikonları konuşuluyor.
     Kedicikler, her gün “vur patlasın, çal oynasın” alemleri yaparken zavallı kedilerin Mart ayı dışında alem yapmadığı bilinmektedir. 
     Kediciklerin efendisi, 1999 yılında gözaltına alınıp “Tehdit ve şantajla menfaat sağlamak, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak ve yardım ve yataklık” ile suçlanmıştı ama dosyaları zaman aşımına uğratıldı... Ben hiç bir kedinin örgüt kurduğunu ve hakim karşısına çıktığını duymadım. 
     Efendilerinin soruşturması çerçevesinde, 10’u çocuk olmak üzere 50’ye yakın müşteki var. Bu çocukların cinsel istismara uğradığı, kendi içlerinde hiyerarşik bir yapı olduğu ve kadınlar; Bacılar, imam bacılar, kız kardeşler...  Erkeklerin ise imam ve erkek kardeşler olmak üzere ayrıldığı, grubun içindeki kadınlara isteklere karşı koyması durumunda eziyet edildiği iddialar arasında. Halbuki kedilerde serbest ve özgür bir yapılanma var. Çatıya bile isterlerse çıkarlar.
      Kediciklerin, aşağılayıcı eylemlerinden ve casusluk iddialarından dolayı kedilerden özür dilemeleri gerekir. Hayvanlar dile gelse, nedir bizden daha hayvansı olan insanlardan çektiğimiz derler. Kediciklerin, dürüstçe yaşayan kedilerden ders alması ve onlara isim hakkı ödemesi gerekir.
     Cemaat yapılanmasının ve din simsarlarının nelere mal olduğundan ders çıkartmayıp, çağdaş eğitimden uzaklaşıldıkça biz enerjimizi çok daha kedi fare oyununa harcarız...
     Bunların hangisi hayvan?
 
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde