06 Mayıs 2024

HATIRLADINIZ MI?

  • PDF
      Önceki bakanlardan AKP Sivas milletvekili İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında Sivas belediye başkanı adayına oy isterken; “Hilmi Bilgin'e desteğinizi bekliyorum. Vereceğiniz destek, kıyamet günü beraat belgelerinizden biri olacak diye düşünüyorum" diyor.
      İçim cız etti, fırsatı acaba kaçırdık mı diye! Bunu önceleri söyleseydi seçmen yazılımını oraya alırdık! Burada vereceğimiz oyu onlara versek bu hakkımız devam eder mi diye düşünürken Cübbeli’ye sormaya karar verdim. Ya ulaşamazsam? çünkü jet ski de falan olabilir! Adnan’da hapiste derken aklıma başkaları geldi. Onlarda rezerv çok... Hatipoğluna mail atar hem rektörlüğünü kutlar, hemde ondan faydalanırım düşüncesiyle rahatladım. Çünkü ucunda cennet var cennet...!
     Bu toplum, dini siyasallaştıran ve ticarileştirenler den çok çekti, ama akıllanmadı. İhlas’ı, Deniz Fenerini, Kombasan’ı ve Jet Fadıl’ı mı desem... Bunlar kurumsal! Bir de kişi bazlı olanları var ki, Çin ordusu kadarlar ve çok çeşitleri var. Cennetten tapu verenler var, Müslüm Gündüzler’i var. Uyuşturucu imalinden 20 yıl hapis cezasına mahkum olan Ali Kalkancı’ları var. Hangisini hatırladınız?
      Her sakallıya dede derseniz, sonuç böyle olur..!
      İlahiyat profesörü rahmetli Yaşar Nuri Öztürk, “Allah İle Aldatmak” adlı eserinde şunları söylüyordu;
     “Kur’an, “Allah ile aldatılmayın!” ihtarında bulunmasına rağmen Türk halkı, dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor.”
      “Allah ile aldatılmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor. PKK’nın elebaşı, yandaşlarına: “Peygamberler şehri Urfa’ya ilahiyat akademisi kurun!” diyor.”
      “Allah ile aldatmak, dini; çıkar, koltuk,baskı, egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı. Onun dini-imanı,Tanrısı, ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır.”
      Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleştirilmez bir ‘tahakküm teolojisi’ oluşturmuşlardır. Türkiye’de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde başarılı olmuşlardır.”
      “Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir. Atatürk bu şeytani siyaseti, 1920’de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngiliz siyasetinin ‘İslam’ı İslam’la yok etme siyaseti’ olduğunu ilan ediyor.”
      Hitlerin propaganda bakanı Goebbels ne diyor: “Söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur ve insanların o yalana inanması da o kadar kolaylaşır. Asla kabahat ve suç üstlenmeyin.”
     Zorda kalınca sadece “kandırıldık” ve “beka” sorunu diyorlar...! Yaşar Hocayı hatırlamayanlar, “Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alıyoruz” diyeni hatırlayın bari!
     Dine dayanan milliyetçilik olsa olsa, ümmetçilik olur. Sivaslı İsmet’de tam bunu söylüyor! Biz, onların vaat ettiği sahte cennette on  yedi yıldan beri kor ateşlerde yanıyoruz.
     On yedi yıldan beri kandırılmadan yaşayanlar, aynaya bakın da halinizi görün...!
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde